Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 co polecial kto polecial ?
MarianekZg Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 raczej mysle ze jutro bedzie lepiej Ja również - jutro chyba zlatywamy się na REALU cy są jakieś inne planiochy :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 zobaczymy jaka pogoda bedzie tak mysle jak bedzie przyzwoicie to real a jak kibel to moze byc port i go carty
MarianekZg Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 co polecial kto polecial ? tak pomyślałem, że dłubiesz robotę i $$$$$$$$$$$$$ :wink4: [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 01:10_________________________________________________ chusteczkowo chula mi net - nie nadążam
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 nie dzisiaj sie sam zdlubalem a wlasciwie wczoraj wiec wegetuje i lece w kokonik godzinke dluzej mozna dzisiaj pospac
MarianekZg Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 nie dzisiaj sie sam zdlubalem a wlasciwie wczoraj wiec wegetuje i lece w kokonik godzinke dluzej mozna dzisiaj pospac do zobaczyska :wink4:
MarianekZg Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Żeby nie było DZIŚ WSZYSTKIE UMYTE I W OGÓLE - ŻEBY NIE BYŁO ŻE KTOŚ NIE ZDĄŻYŁ LUB NIE MIAŁ CZASU ETC. :bicz3: :bicz3: :wink4: [br]
Seba_LDZ Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 :hi: sniadanko i jazda w trase
Kimi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ohayoo :hi: Mariano, no po takich groźbach nie pojechać dzisiaj na myjnię to będzie grzech :D
kanu Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ja bojkotuje mycie auta przez całą zimę i na 1 listopada do lansu po cmentarzach też nie umyję!!
Kimi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 MAM SERDECZNĄ PROŚBĘ DO TYCH Z WAS, KTÓRZY BĘDĄ DZIŚ NA SPOCIE Mam trochę za mało płynu chłodzącego, na szybko przejeżdżanych zakrętach w lewo, gdy Ada przechyla się na prawą stronę i czujnik poziomu płynu zostaje "odkryty", zapala mi się na desce kontrolka. Chciałbym uzupełnić jego poziom o 0.5-0.7 litra (doraźnie), gdyż i tak w listopadzie mam w planie wymianę całego płynu wraz z termostatem i stąd zapytuję, czy ktoś dysponuje taką ilością tego płynu i mógłby mi dzisiaj na spocie sprzedać. Mam w tej chwili zalany niebieski (ostatnia wymiana dokonywana była w Niemczech i nie mam żadnej informacji, jaki to jest płyn, ale przypuszczam, że jakiś przewidziany fabrycznie). Także bardzo proszę, jeśli komuś została gdzieś taka ilość i mógłby mnie wspomóc - będę wdzięczny. Oczywiście zapłacę :wink4: Ewentualnie mam pytanie, czy mogę jako dolewkę doraźnie zastosować koncentrat płynu Statoila (mam dwa litry tegoż) - przywiozę go też na spota w celu obcenienia, czy się na taką dolewkę będzie nadawał.
bartek1605 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 obecnie wszystkie płyny robione są na glikolu i są mieszalne, mam tylko 5l. opakowania kolor niema znaczenia
Kimi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 obecnie wszystkie płyny robione są na glikolu i są mieszalne, mam tylko 5l. opakowania kolor niema znaczenia Czyli mogę dolać jakby co tego koncentratu Statoila?
bartek1605 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 możesz skoro i tak masz w planach wymiane całego płynu to tym bardziej bym się nie przejmował
Kimi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 możesz skoro i tak masz w planach wymiane całego płynu to tym bardziej bym się nie przejmował Dzięki, tak myślałem, ale wolałem się upewnić. BTW, jak będę wymieniał, mogę od Ciebie zakupić taką "piątkę" ?
Panda z Teksasu Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 chyb aktos nie przestawił zegarka na forum jeszcze:D witam w niedziele po której nastąpi wolny poniedziałek a potem wolny wtorek:D wpadłbym szybciej ale neta nie było od rana
Rekomendowane odpowiedzi