MarianekZg Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 nie kwalifikuję się na majtowy to raz - dwa nie gustuję w różach :> wolę czernie....granaty i szarości w koronkach :polew: Hmm..... Że tak powiem..... "Lubię to"..... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: :kox: :slina: ja również z tym że dorzuciłbym jeszcze biały od czasu do czasu :slina: :naughty:
Kimi Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 nie kwalifikuję się na majtowy to raz - dwa nie gustuję w różach :> wolę czernie....granaty i szarości w koronkach :polew: Hmm..... Że tak powiem..... "Lubię to"..... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: :kox: :slina: ja również z tym że dorzuciłbym jeszcze biały od czasu do czasu :slina: :naughty: O widzisz, i mamy kompletną listę :kox: :decayed: :decayed: :decayed:
MarianekZg Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 :naughty: :tongue4: cały komplecik robi robotę :tongue4:
klysek Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 nie nawidze takich pozowanych fotek bo w tych babach wiecej fotoszopu niz krwi
Kimi Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 nie nawidze takich pozowanych fotek bo w tych babach wiecej fotoszopu niz krwi Otóż pozwolę się z Tobą nie zgodzić. 4 lata temu pracowałem w agencji reklamowej, której klientem była firma Lupoline (ta z pierwszych trzech fotek ), między innymi działałem z ich sklepem internetowym i takie tam. No i widziałem jedną z ich modelek na żywo - wierz mi, Fotoszop bardzo niewiele mógł już poprawić :kox: :kox: :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 :decayed: sinokoperkowy roz i Bartas mnie wczoraj zabil kolorem rozowo fioletowo sredni :polew: :polew:
zlota1977 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 ta na trzecim zdjęciu mi sie podoba bielizna
klysek Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 ta na trzecim zdjęciu mi sie podoba bielizna ty narazie nie bielizna tylko daj jakies foto bez ciżemek(mojżeszek) :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 ta na trzecim zdjęciu mi sie podoba bielizna Ania weź do Zakopca taki zestawik
zlota1977 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 ta na trzecim zdjęciu mi sie podoba bielizna Ania weź do Zakopca taki zestawik no no i bedzie nowy banerek
klysek Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 ta na trzecim zdjęciu mi sie podoba bielizna Ania weź do Zakopca taki zestawik no no i bedzie nowy banerek wole nasze fotoszopowe laleczki [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 21:16_________________________________________________Zalotka_LDZ wejdz na gg
Seba_LDZ Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 glupota ludzka nie zna granic... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
klysek Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 glupota ludzka nie zna granic... :facepalm: :facepalm: :facepalm: nowy nabytek DJ :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 glupota ludzka nie zna granic... :facepalm: :facepalm: :facepalm: nowy nabytek DJ :polew: :polew: ja w pierwszej chwili pomyślałem, że DJ w tygodniu siedzi w Wawie a przylatuje tylko na weekendy jak Seba :polew:
Kimi Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 glupota ludzka nie zna granic... :facepalm: :facepalm: :facepalm: nowy nabytek DJ :polew: :polew: ja w pierwszej chwili pomyślałem, że DJ w tygodniu siedzi w Wawie a przylatuje tylko na weekendy jak Seba :polew: :D :D Nie no, Dj chyba by kijanki nie rezał :mysli:
klysek Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 glupota ludzka nie zna granic... :facepalm: :facepalm: :facepalm: nowy nabytek DJ :polew: :polew: ja w pierwszej chwili pomyślałem, że DJ w tygodniu siedzi w Wawie a przylatuje tylko na weekendy jak Seba :polew: :D :D Nie no, Dj chyba by kijanki nie rezał :mysli: po nim juz sie wszystkiego mozna spodziewac
MarianekZg Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 z nudów człowiek za różne tematy się bierze
klysek Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 z nudów człowiek za różne tematy się bierze ja ostatnio rezalem olowek w praci i zrobilem mega zapalke
Seba_LDZ Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 z nudów człowiek za różne tematy się bierze ja ostatnio rezalem olowek w praci i zrobilem mega zapalke :polew: :polew: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi