Bartas Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 nom o takiej mowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 bo nie wiem o jaka Kimiemu chodzi Ok. 20kg waży gryf Olimpijski o dł. 220cm i fi 50mm, bez zacisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No to ta 1.5 metra waży gdzieś tak z 15kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 sa tez o tej samej dlugosci ale mniejszym przekroju i maja kolo 16-17 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 O,taki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Długość całkowita: 180 cm, - Długość części chwytnej: 125 cm, - Długość części na ciężary: 27,5 cm, - Średnica: 28 mm, - Waga: 10 kg, sa naprawde rozne gryfy[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:39_________________________________________________dlugi moze byc wazna jest srednica[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:39_________________________________________________jesli taki jak tu ale wazna jest srednica bo zdjecie Ci tego nie powie ten ze zdjecia wyzej ma 10 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tylko nie gwintowany, ale gładki, gdzie obciążenia blokuje się takimi sprężynowymi zaciskami. średnica około 3 cm, tych końcówek co się zakłada obciążenia tak z 6, może 7 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 7 cm srednicy ?? bankowo nie albo ma 2,8 cm albo ok 5 max jak 2,8 to ok 10 gk gryf jak ok 5 cm srednicy ok 20 kg wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ja mowie ile bylo u mnie na silce bo pytalem na laweczce na gryf zaozylem po 15 na strone i ciezko bylo wiec poszedlem az sie dowiedziec ile ma gryf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 7 cm srednicy ?? bankowo nie albo ma 2,8 cm albo ok 5 max jak 2,8 to ok 10 gk gryf jak ok 5 cm srednicy ok 20 kg wagi 7 na końcach tam gdzie się zakłada obciążenia, ale to tak "na oko", jak będę w środę na siłce, to jakoś palcem pomierzę i potem w domu linijką ten palec [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:52_________________________________________________ ja mowie ile bylo u mnie na silce bo pytalem na laweczce na gryf zaozylem po 15 na strone i ciezko bylo wiec poszedlem az sie dowiedziec ile ma gryf No dokładnie, ja też założyłem po 10 najpierw i kurde spuchłem od razu, musiałem zmniejszyć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ok dobra mowie gryf gryfowi nie rowny u mnie sa dwa dlugie te olimpijskie jedenma 22 kg drugi 17 sa takie same roznia sie srednica nie koncowek tylko tu gdzie trzymasz dlonie a ja na rozgrzewke zakladam po 20 na strone [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 12:02_________________________________________________i tylko na grubszym na tej 22 kg bo po prostu wygodniej w dloni lezy tamten jest znacznie cienszy i jakos c**jowo sie trzyma pozatym ugina sie mocno przy 90 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ok dobra mowie gryf gryfowi nie rowny u mnie sa dwa dlugie te olimpijskie jedenma 22 kg drugi 17 sa takie same roznia sie srednica nie koncowek tylko tu gdzie trzymasz dlonie a ja na rozgrzewke zakladam po 20 na strone [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 12:02_________________________________________________i tylko na grubszym na tej 22 kg bo po prostu wygodniej w dloni lezy tamten jest znacznie cienszy i jakos c**jowo sie trzyma pozatym ugina sie mocno przy 90 kg Ja jebe, 90 kilo to jakby mnie przygniotło, to by mnie chyba wycisnęło jak banana ze skórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 damy rade kimi wezmiemy 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 damy rade kimi wezmiemy 200 Chyba w pięciu... :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 eee nie przesadzaj we 2 bysmy dzwigneli na miekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jakie rozważania wogóle dzisiaj Każdy gryf olimpijski czyli prosty fi 50 waży 20 kg. Gryfy fi 29, 29 ważą różnie w zależności od długości, mój np waży tylko 8 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jakie rozważania wogóle dzisiaj Każdy gryf olimpijski czyli prosty fi 50 waży 20 kg. Gryfy fi 29, 29 ważą różnie w zależności od długości, mój np waży tylko 8 kg Ale ta średnica 5cm to w którym miejscu jest mierzona? Tam, gdzie się łapie łapami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 fi 50 jest tam gdzie nakładasz obciążenie, tam gdzie trzymasz rękami olimpijski ma też około 3 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 fi 50 jest tam gdzie nakładasz obciążenie, tam gdzie trzymasz rękami olimpijski ma też około 3 cm Aha, no to może i by się zgadzało, choć na oko wyglądało mi to na minimum 6 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ten waży 8 kg, długość 180 cm[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 12:50_________________________________________________I to widzę że z nakrętkami waży 8 kg. Mam ten dokładnie: http://www.bcaa.pl/inni/gryf_gwintowany_prosty_28mm_182cm_1016.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi