Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 i jeszcze zaplaci bo z gdanska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 tylko prosze nie zajebcie mnie tam, ja kruchy jestem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 witam z rana czas na zajecia spadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 :hi: ja dziś nie dam rady na pewno (jestem obłożony robotą dziś ) ale coś myślę - obgadamy temat może jutro na spocisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 alez mam kaca, o kierwa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ohayoo :hi: No to super, że Wam pasuje ta 18-ta :good: Będziemy w kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 na mnie nie liczcie, przepraszam najmocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 uuuu no to zesmy zaszaleli widze hehehe Bartas szybciej wytrzezwijeesz jak sie poruszasz idz w kimono teraz przespisz sie ze 3 godzinki i bedzie lepiej i nie marudz ze masz kaca bo to wyglada jakbys sie wykrecal Cycku jeden nie ma LIPY Kimi ustalmy w koncu na jaka silownie idziemy bo nadal tego nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 baniak mnie tak napierdziela :gwizdanie: postaram sie dac rade :} najwyzej Kimiasz po mnie podjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 no i odrazu lepiej a na silce ci bankow przejdzie zrobimy rozgrzeweczke na biezni i bedzie gitarka Misiek specjalnie dla Ciebie wykrecilem rybie oko na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Seba, no na Verę: http://www.verasport.lodz.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kimiasz... podjedziesz po mnie ?? :gwizdanie: bo inaczej nie widze sie dzis z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kimiasz... podjedziesz po mnie ?? :gwizdanie: bo inaczej nie widze sie dzis z wami Spoko, podjadę. :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 :*[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 13:20_________________________________________________wypilem herbatke wiec moze bedzie dobrze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 :*[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 13:20_________________________________________________wypilem herbatke wiec moze bedzie dobrze :gwizdanie: Jak masz, to walnij sobie szklaneczkę rosołu, może być nawet Knorr gorący kubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 wczoraj juz walilem zaraz obiadek wszamie i musze poszukac jakis ciuchow na silke. nie wiem czy w takim stanie suple brac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 wczoraj juz walilem zaraz obiadek wszamie i musze poszukac jakis ciuchow na silke. nie wiem czy w takim stanie suple brac Pamiętaj o ręczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 o gumkach tez :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi