Gość SpongeBob Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 witam Panowie mam pytanko mysle ze retoryczne ale zadam wysiwetlilo mi sie wlasnie na fisie pomaranczowe kolko i po lewej oraz prawej stronie sa 3 kreski sa to klocki zgadlem?
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 siema Tomcio pewnie ze klocki [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 17:02_________________________________________________ :hi: z popołudnia fajny avatar :decayed: :good: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 17:15_________________________________________________chyba tez sobie musze jakis pizgnac
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 no to kolejny wydatek mnie czeka tragedia
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 :gwizdanie: nie przesadzaj - klocuchy to nie jest wielki koszt podlecisz do DJ-a to w 30 min. ogarnie bez zbędnych problemów :gwizdanie: z drugiej strony to trzeba było nie hamować to by ci się nie skończyły :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 nie no tak zle z nimi jeszcze nie jest bo zapalilo sie jak jechalem do roboty a jak wracalem to juz nie palily sie ale mysle ze to kwestia tylkoc zasu jak juz beda krzyczec caly czas
Amster Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 hej wszystkim:)pozdrowionka z Cracovii:)jak tam Mariusz???????podjąłeś juz słuszną decyzję?-------------przytoczę znany cytat z znanego filmu: ".... bracie jeśli nie masz na utrzymaniu rodziny,nie grozi Ci głód,nie jesteś tłusty ani chudy i te sprawy to wystarczy ,że odpowiesz sobie na na jedno za***iście ale to za***iście ważne pytanie-co lubię w życiu robić?a potem zacznij to robić....":)
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 hej wszystkim:)pozdrowionka z Cracovii:)jak tam Mariusz???????podjąłeś juz słuszną decyzję?-------------przytoczę znany cytat z znanego filmu: ".... bracie jeśli nie masz na utrzymaniu rodziny,nie grozi Ci głód,nie jesteś tłusty ani chudy i te sprawy to wystarczy ,że odpowiesz sobie na na jedno za***iście ale to za***iście ważne pytanie-co lubię w życiu robić?a potem zacznij to robić....":) tego cytatu mi właśnie brakowało :polew: :decayed:
Amster Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 To taki rodzynek wśród dialogów:))))))))))))))))))))))))))))))))
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Amster Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Kłysek to dla Ciebie---to czeka na Ciebie:)))))))))))))))))))
Amster Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 DeeJay_Kill )))))))))))))już wiem dlaczego faceci płukaja usta u Pani Pana dentysty:)
Bartas Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 tylko czego sie tyczyl ten kawalek wstawki
Amster Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Nie wiem czego dotyczy ale wiem na pewno ,że człowiek w bardzo wielkim stresie kończy tak:
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 Tomek jakbys chcial to ja mam klocki jeszcze w polowie i leza w garazu wiec jakbys chcial to jeszcze na nich polatasz troche
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 zadzwonie do kolegi najpierw zapytam za ile moze mi sciagnac jakies dobre to jak cos to sie odezwe
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 :good: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 22:14_________________________________________________ja Ci moge moje dac po prostu [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 22:14_________________________________________________ale cisza nie spac zwiedzac k**wa :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi