Gość SpongeBob Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 na ciacho to jeszcze wyrobie a z kawa to nie wiem czy podolam najwyzej napije sie herbaty moze bedzie taniej
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja bym sie podpisal pod pomyslem Ewy:) Pytanie tylko - gdzie? Zakladam, ze nie chodzi o lokal typu Hotel Grand, albo Spatiff, ale bedzie milo, jesli nie chodzi rowniez o McDonalda
Zalotka_LDZ Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 to zamówimy jedno ciacho i nóż :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 17:12_________________________________________________Może Młyniec czy We młynie nie wiem jak się to nazywa, to jest przy Zgierskiej w tym budynku ABC
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja bym jeszcze sugerowal (w innym terminie) klubowe lyzwy, albo basen, ale jak bartas bedzie, to nie jade, bo mnie utopi [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 17:14_________________________________________________We mlynie to juz bylismy;p Gdyby nie zonk z parkingiem, to by sie poszlo gdzies na pietryne... Rudzka gora bylaby ok, gdyby nie ta obsluga;/ Mozemy jeszcze isc krok dalej i sami to ciasto piec "wlasnymi ryncoma" :>
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja bym jeszcze sugerowal (w innym terminie) klubowe lyzwy, albo basen, ale jak bartas bedzie, to nie jade, bo mnie utopi [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 17:14_________________________________________________We mlynie to juz bylismy;p Gdyby nie zonk z parkingiem, to by sie poszlo gdzies na pietryne... Rudzka gora bylaby ok, gdyby nie ta obsluga;/ Mozemy jeszcze isc krok dalej i sami to ciasto piec "wlasnymi ryncoma" :> a na pietrynie to sa jeszcze jakies knajpy bo tak dawno tam nie bylem ze myslalme ze juz same banki sa, nie no w sumie latem ogrodki jeszcze sie pokazuja
Zalotka_LDZ Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 No ale kto teraz ma czas w tym tygodniu wszyscy sprzątają, pieką, gotują i trzepią dywany :> :> dobra dajmy temu tematowi spokój
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ale np te Łyzwy to fajny pomysł, albo jakies kregle, bilard czy cos w tym stylu[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 17:21_________________________________________________ No ale kto teraz ma czas w tym tygodniu wszyscy sprzątają, pieką, gotują i trzepią dywany :> :> dobra dajmy temu tematowi spokój ja mam tylko pokoj do sprzatania za duzy nie jest wiec 2 godziny i czysto ale znowu ja na swieta wyjezdzam a w tygodniu to robie gdzies do 17-18
Zalotka_LDZ Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja bym jeszcze sugerowal (w innym terminie) klubowe lyzwy, albo basen, ale jak bartas bedzie, to nie jade, bo mnie utopi [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 17:14_________________________________________________We mlynie to juz bylismy;p Gdyby nie zonk z parkingiem, to by sie poszlo gdzies na pietryne... Rudzka gora bylaby ok, gdyby nie ta obsluga;/ Mozemy jeszcze isc krok dalej i sami to ciasto piec "wlasnymi ryncoma" :> a na pietrynie to sa jeszcze jakies knajpy bo tak dawno tam nie bylem ze myslalme ze juz same banki sa, nie no w sumie latem ogrodki jeszcze sie pokazuja pełno jest począwszy od małych kawiarenek a skończywszy na restauracjach, no ale fakt nie ma jak zaparkować
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 qrde port trzeba sie zbierac bo kawalek drogi mam :>
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 sa knajpy, ale parking na te kilkanascie aut to malo mozliwy w okolicach jest...ide troche popitolic, moze do tego czasu sie cos uradzi:)[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 17:23_________________________________________________teraz to Ty sie, Ewa nie wycofuj z pomyslu, bo na pewno kilka osob bedzie chetnych na mala czarna:) Chyba jak zwykle ustalimy na spocie.
Zalotka_LDZ Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 nas nie będzie bo jest mi tak zimno, że jak pomyśle o staniu tam to mi się odechciewa więc mówi się trudno, może następnym razem gdzieś się udamy
bartek1605 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja się się spóźnie, da ktoś jakiś znak o zmianie miejscówki :gwizdanie: kończe nadawanie na ok. godzine
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 wyjmij rozgrzewacz zza pazuchy, to sie rozgrzejesz, a jak nie, to moze Kimi Ci udostepni troche ciepelka
Zalotka_LDZ Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 leżę pod kocem i nie mam zamiaru z spod niego wyłazić :tongue4: chyba, że na jakąś W-Ztę :tongue4: ale wy wolicie marznąć :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 17:38_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: nie śmiej się
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 wbijemy sie do Was na chate z ta wuzetka:D
Bartas Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 nie śmiej się piz*zi jak w kieleckim a grusia jest malutka
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 BartA[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 17:42_________________________________________________BartAs'y wpadaja na spota?
Zalotka_LDZ Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 nie śmiej się piz*zi jak w kieleckim a grusia jest malutka :decayed: :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi