Magdalenah Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 hyhyhyh fajnie spoko jak mi sie cos zuci na uszy dam znac :good: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 20:59_________________________________________________stare ale moze ktos nie widzial Eric stracił robotę ale ilu fanów zyskał ! boski atak smiechu
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 jak zawsze gwardia stoi na straży : D :hi: :hi: Mario ja chyba dorastam do decyzji ze jednak ten wozek slidetr do kamery zrobie na Twoim patencie i kolkach z deskorolki na lozyskach zeby bylo elegancko do tego dokupie jeszcze 2 rurki i bedzie 2 metrowa trasa wiec bedzie mozna ja przedluzac jakos nagwintuje cosik i bedzie gitara [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 07:14_________________________________________________siema Tomku [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 07:14_________________________________________________no i nie powiem ze mnie korci zrobienie takiej stabilizacji co sie nosi w reku :decayed: :good: będziesz potrzebował narzędzi lub innej pomocy to dawaj jak w dym ewentualnie zbierz wszystkie części i podlatuj do mnie to w garażu będziemy rezać :decayed: :naughty: :good: :good:
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 a ja dzisiaj z Miskiem na trasie sie spotkalem
Magdalenah Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 a ja dzisiaj z Miskiem na trasie sie spotkalem a ja wczoraj z Tomkiem spotkałam się w jednym pokoju
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 uuuuaaaaaa jakis szerszy opis spotkania ?? :naughty: to ja lece na silke samo sie nie podniesie
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 uuuuaaaaaa jakis szerszy opis spotkania ?? :naughty: to ja lece na silke samo sie nie podniesie Seba nie badz taki ciekawy :> ale moge Ci troszke zdadzic ze bylo spokojnie
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 spadam do Brużyczki Malej do kogo mam tam klienta :naughty: podkreślam klienta nie klientkę :decayed:
pjngwjn Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 a ja dzisiaj z Miskiem na trasie sie spotkalem a ja Ciebie dzisiaj widziałem jak jechałeś przy lidlu na dąbrowie przy metalowcu. Machałem Ci, ale mnie nie widziałeś Generalnie co widzę kogoś z Was to mi nie odmac**ją buuu, Tylko remik raz mi pomachał. Ekipa się do mnie nie przyznaje ?!?!
pjngwjn Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 haha jak cie zobacze to ci pomacham Trzymam za słowo !
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 a ja dzisiaj z Miskiem na trasie sie spotkalem a ja Ciebie dzisiaj widziałem jak jechałeś przy lidlu na dąbrowie przy metalowcu. Machałem Ci, ale mnie nie widziałeś Generalnie co widzę kogoś z Was to mi nie odmac**ją buuu, Tylko remik raz mi pomachał. Ekipa się do mnie nie przyznaje ?!?! heheh przestan sie mazac pewnie Cie nie widzieli
pjngwjn Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 przestan sie mazac Ojciec Chrzestny autentycznie!
smol Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 rkwon jak mozesz zdjac te felsony , znalazł sie szczesliwy nabywca
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ohayoo :hi: pjngwjn - rameczki klubowe zarzuć i wtedy nie ma bata, żeby Cię ktoś przeoczył :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 kurde powiem Wam ze dzis dwa zaskocznia jedno fajne drugie mniej fajne pomiary na silce 43 cm w bicku a pozniej mniej milo czyli yyy no lubie whiskey i dzis zrobilem pomiar jakie drinki sobie robie i wyszlo ze na drinka wlewam 200 ml łychy ;( ;( ;( normalnie patologia a ja sie dziwie ze jak robimy 6 drinkow to malo w litrowej butelce zostaje dziwna ta łycha
Rekomendowane odpowiedzi