smol Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 :polew:nie moge z was klys haha defibrator co to jes [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 16:09_________________________________________________marcindlug ta ostatnia mikołajka ma parcha na dylku
Tobi_one Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dobrą renomę ma Bedroom szukam czegoś na sylwka to co możesz polecić ten ,,Bedroom" ? Ale tak patrze i tam jest taki klimat specyficzny? taka muzyka itp rzeczy? Szukam czegoś z muzyką klubową, żeby była ok atmosfera, w miare tanio no i żeby na sylwka gdzieś się doczepić jeszcze? Żeby to nie była impreza zamknięta typowo... Z góry dzięki za wszelką pomoc w tym temacie
Bartas Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 teraz to moze byc ciezko, przelec sie jutro pietryna i zobacz co jeszcze wolne ja preferuje sylwki ala weselicho-orkiestra musi grac do rana :} wiem ze na wylocie z lodzi w odyseji sa jeszcze miejsca
Tobi_one Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 teraz to moze byc ciezko, przelec sie jutro pietryna i zobacz co jeszcze wolne ja preferuje sylwki ala weselicho-orkiestra musi grac do rana :} wiem ze na wylocie z lodzi w odyseji sa jeszcze miejsca a co to za Odyseja? na wylocie w którym kierunku? a coś bardziej z muzyką klubową, dyskotekową, dance?
Bartas Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja ostatnio zadko wychodze na miasto wiec nie pomoge. a odysejna na piotrkow jak sie jedzie. ale tam to mowie orkiestra. za osobe 180
Tobi_one Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja ostatnio zadko wychodze na miasto wiec nie pomoge. a odysejna na piotrkow jak sie jedzie. ale tam to mowie orkiestra. za osobe 180 aha no spoko, ale dzięki, że w ogóle chciałeś pomóc szukam czegoś tańszego, dyskoteki jakiejś w miare no... Na bale i te sprawy przyjdzie jeszcze czas
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Tobi - postawisz flachę i otworzą się dla Ciebie podwoje Domu Rolnika w Gadce Nowej :>
Tobi_one Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Tobi - postawisz flachę i otworzą się dla Ciebie podwoje Domu Rolnika w Gadce Nowej :> że przepraszam co to ma znaczyć?
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 śmieję się tylko, bo gram na takim studenckim (w każdym razie przedzał wiekowy 18-26 gdzieś) sylwestrze, właśnie w Gadce Nowej, ale niestety miejsc już nie ma;/
rem1k Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dobrą renomę ma Bedroom szukam czegoś na sylwka to co możesz polecić ten ,,Bedroom" ? Ale tak patrze i tam jest taki klimat specyficzny? taka muzyka itp rzeczy? Szukam czegoś z muzyką klubową, żeby była ok atmosfera, w miare tanio no i żeby na sylwka gdzieś się doczepić jeszcze? Żeby to nie była impreza zamknięta typowo... Z góry dzięki za wszelką pomoc w tym temacie bedroom jest przede wszystkim duży. na dole dancefloor + dookoła miejsca siedzące pod takimi baldachimami. do tego pięterko i tam miejsca do siedzenia z baldachimami + inne miejsca. na dole z prawej i lewej strony denceflooru te baldachimki a z tyłu scena. miejsca są w formie takich trochę jakby wydzielonych baldachimków więc to może być fajne jak pójdziesz w kilka osób. będziecie mieli może baldachimek dla siebie. co do muzyki. generalnie nagłośnienie jest dobre na dencefloorze. co do rodzaju muzyki to pojęcia nie mam kto będzie grał w sylwka. normalnie jest tak że jest dj + jakiś intrument na żywo np. saksofon albo skrzypce albo cuś. to fajnie współgra. do tego od czasu do czasu wychodzi panienka albo panienki i na takiej scenie wyrabiają figle. generalnie bedroom jest dość duży więc ludzi jest zwykle dużo i atmosfera jest fajna. wystrój + instrument na żywo + jakieś tam tańczące laski. generalnie nie jest to raczej klub przytulny. zaznaczam że nie mam doświadczeń z sylwka tylko z normlanych wieczorów. osobiście uważam że obsługa mogłabybyć lepsza. kelnerki nie radzą sobie z zamówieniami. barmani bywali najebani. generalnie obsługę uważam jest najsłabszą częścią całości.
smol Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU PREZENTY POD CHOINKA
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Mówisz Remik, że saksofon live jest?
Seba_LDZ Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 lo kurde smolu skad ten filmik zes wytrzasnal :D hehehe hmmm zaraz zerkne odnosnie zdjec Panie Misku
rem1k Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 na pewno był więcej niż raz. teraz ciężko mi policzyć ile. były też skrzypce for sure. nic innego nie widziałem.
mar_92 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Życzę wszystkim pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia !!!
MarianekZg Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 smol chyba lepiej by było jak byś wrzucał fotki przez imageshack
Seba_LDZ Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 kurde nie moge znalezc zdjec deski :mysli: :mysli: :decayed: :decayed:
MarianekZg Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: boszszszsz jaki ja jestem brzydki, :polew: :polew: i śmieszny zarazem :polew:
smol Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wygladasz jak jakiś zboj [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 19:55_________________________________________________mariusz no fakt lepiej Poprawie następnym razem [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 19:56_________________________________________________http://sprzedajemy.pl/nawigacja-audi-a4-rns-e-rnse-polskie-menu-2008rok,192077 A propo ja poprosze to http://srebro.b-52.com.pl/numer-wzoru01920-bizuteria-srebrna-znaczki-audi-wzor-5-spinka-mankiet.html a ty jak nie wiecie co kobiecie kupic
Rekomendowane odpowiedzi