DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 nosz qrde, tak byc nie moze!! tutaj jak sie zadaje pytania, to tak jest - trzeba normalnie "dyktatora", ktory gada, ze idziemy tu, albo tam To teraz mamy szybka rozkmine - gdzie ostatki? Mam juz w garazu rozpalac ogien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 nosz qrde, tak byc nie moze!! tutaj jak sie zadaje pytania, to tak jest - trzeba normalnie "dyktatora", ktory gada, ze idziemy tu, albo tam To teraz mamy szybka rozkmine - gdzie ostatki? Mam juz w garazu rozpalac ogien? u Kamila tez lipa bo on jakas impreze ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ale to co antrakt tez nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ty sie Ewa nie lam, tylko kmin, co robic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ty sie Ewa nie lam, tylko kmin, co robic;) kminie od 2 tygodni, a teraz nie mam czasu bo mam w piątek egzamin z ekonometrii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ktory zapewne pocisniesz:) Skoro w Antrakcie lipton, to moze sie uda gdzie indziej i ju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 obdzwoniłam dyskoteki/ lokale brane pod uwagę co do imprezy, z przykrością zawiadamiam, że już nic nie da się zarezerwować, wszystko zajęte i myślę, że wszędzie będzie podobnie...trzeba było się dłużej decydować... także wypad uważam za udany :gwizdanie: temat był wałkowany dużo wcześniej ale jakoś tematy omawiane były wszystkie tylko nie ten, co wstawiłam posta - zero komentarza także mówi się trudno :gwizdanie: ja miałam szanse na te 77 i kokooo w poniedzialek zarezerwować dziś mamy czwartek [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 15:27_________________________________________________ nosz qrde, tak byc nie moze!! tutaj jak sie zadaje pytania, to tak jest - trzeba normalnie "dyktatora", ktory gada, ze idziemy tu, albo tam To teraz mamy szybka rozkmine - gdzie ostatki? Mam juz w garazu rozpalac ogien? po co rozpalać a ktoś przyjdzie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 dzwonilem do antraktu - sobota jak juz Ewa wspomniala - zarezerwowane wszystko. Niedziela git, ale wtedy jest karaoke, muzyka polska + utwory na zyczenie;) Reflektujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 dzwonilem do antraktu - sobota jak juz Ewa wspomniala - zarezerwowane wszystko. Niedziela git, ale wtedy jest karaoke, muzyka polska + utwory na zyczenie;) Reflektujemy? ja nie reflektuje na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 niektorzy chodza do pracy w poniedzialki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 dlatego wlasnie pytam, czy reflektujemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 http://www.amarantrestauracja.pl/ tutaj zerknijcie - kumpel tam bedzie gral, muzyka wlasnie podobno 80, 90...jak cos, to moge sie zaraz dowiedziec o miejsca, rezerwacje i szczegoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Marcin, no mam tylko jedna, niestety na prawde wy***ali mi boczek... k**wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 http://www.amarantrestauracja.pl/ tutaj zerknijcie - kumpel tam bedzie gral, muzyka wlasnie podobno 80, 90...jak cos, to moge sie zaraz dowiedziec o miejsca, rezerwacje i szczegoly. spytnij się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja się z Kasią Tomkową umówiłam na wyjście gdziekolwiek, jak ktoś jest chętny to jak najbardziej może dołączyć i znami pokazać na mieście :kox: spotkamy się na mieście i ogarniemy chyba, że się coś ustali ale to już wtedy bez rezerwacji ja się nastawiłam na potańcówke, także innej opcji nie ma :no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 we dwie idziecie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 we dwie idziecie :gwizdanie: No niestety :decayed: :decayed:, drzewa też chcą iść :kox: :polew: nie no a tak na serio to chcemy, żeby wszyscy co wyrazili chęć byli tylko poprostu na innych warunkach no za planowanie to trzeba się było nie 2 tygodnie temu wziąć tylko miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 a coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 jeżeli nie uda się nic zarezerwować to poprostu iść w miasto i tyle ja w domu napewno nie zostane i Tomek tym bardziej, no napewno pójdzie Kasia z Tomkiem, na Bartka z Asią też można liczyć w takich sprawach no i mysle ze DJ nas też nie zostawi i widzę, że Madzia też się napaliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi