klysek Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 ---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 10:47 ----------
lukasera Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 siemka, Wy też macie problem z zapamietaniem hasla przy logowaniu? za każdym razem musze wysylac nowe haslo na maila, mimo zmiany na swoje przy pierwszym logowaniu... :/
chriss Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 siemka,Wy też macie problem z zapamietaniem hasla przy logowaniu? za każdym razem musze wysylac nowe haslo na maila, mimo zmiany na swoje przy pierwszym logowaniu... :/ nie ja nie miałem żadnych problemów .
frugodh Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Siema, lukasera ja mam to samo ;/. Na razie nie ogarniam tego forum ani trochę ;/
Gość SpongeBob Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Frugo bylem dzisiaj u Idczaka, powiem Ci ze Twoj stoi i nic nie robia, zderzak sciagniety a nadkole lewe juz nie
klysek Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Frugo bylem dzisiaj u Idczaka, powiem Ci ze Twoj stoi i nic nie robia, zderzak sciagniety a nadkole lewe juz nieFruga auto bedzie pociete na plastry i pojdzie na czesci a oni zespawaja przod od Europy tyl od Anglii i mu wmuwia ze to jego :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Fruga auto bedzie pociete na plastry i pojdzie na czesci a oni zespawaja przod od Europy tyl od Anglii i mu wmuwia ze to jego :polew: ja to sie nie wtracam w ich polityke ale zapytali mnie czy jestem zadowoony to im odp ze oprocz tego ze nie zabezpieczyli plastiku przed pomalowaniem i oszalamiajacym tempem ich pracy to auto jezdzi
klysek Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 wkońcu mam neta wypłata przyszła i zapłaciłeś
Gość SpongeBob Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 wypłata przyszła i zapłaciłeś a u mnie wyplaty nadal brak ale dobrze ze dzis juz ostatni, to blizej niz dalej do wyplaty
klysek Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 a u mnie wyplaty nadal brak ale dobrze ze dzis juz ostatni, to blizej niz dalej do wyplatya u mnie sie zrobiła kiszka w robocie troszke i kase jak dobrze pojdzie do stane w 2064 r.
klysek Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 kabel telefoniczny za***ali ---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:35 ----------
Bartas Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 o matko, co drugie zdanie to Klysek....
klysek Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 o matko, co drugie zdanie to Klysek....
smol Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam ale mamy srone głowna a ja dzis po wypłacie i juz po wypłacie hahahah
frugodh Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Powiem Ci Tomek że kiszka jest straszna;/ Ubezpieczyciel wysłał mi kosztorys na 5600, dzwonie do Idczaka o co chodzi. Ci gadają że oni swój kosztorys wysłali zaraz po oględzinach z rzeczoznawcą do firmy ubezpieczeniowej i czekają nadal na akceptacje i nie wiedza czemu firma ubezpieczeniowa jakiś swój kosztorys na zamiennikach zrobiony zresztą wysyła mi a nie im, według ich kosztorysu około 25 tysięcy. Dzwonie znów do firmy ubezpieczeniowej dowiedzieć się co jest grane to rzekomo od idczaka kosztorysu nie dostali, wiec pani mi podaje adres mail prawidłowy żeby jeszcze raz wysłać. Cholera! Dzwonie znów do idczaka ostro podkurwiony, oczywiście twierdzą że wysłali dawno na dobry mail a firma ubezpieczeniowa gra na zwłoke. Auto stoi nieruszone bo dopóki idczakowy kosztorys nie będzie przyklepany nie mogą nic ruszyć;/ Widzę że do wakacji chyba będzie się sprawa ciagneła jak tak dalej pójdzie....Polska!
Rekomendowane odpowiedzi