MarianekZg Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Gizmo - zmiana planów jednak nie jadę dzisiaj na spota, sorry Kimias a myślałem że się ścigniemy kartami
klysek Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ej pany wypowie sie ktos madrze na temat Mercedesa CLK W 208
MarianekZg Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ej pany wypowie sie ktos madrze na temat Mercedesa CLK W 208 już chyba kiedyś poruszałeś ten temat
klysek Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ej pany wypowie sie ktos madrze na temat Mercedesa CLK W 208 już chyba kiedyś poruszałeś ten temat nom tak ale teraz napisałem zeby ktos sie madrze wypowiedział a nie ze zagnije czy cos takiego
MarianekZg Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Tomciu wbij się na jakieś forum Merca, poczytaj, może coś się dowiesz - najlepiej jak by się wypowiedziała osoba, która ujeżdżała takiego furacza
klysek Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Tomciu wbij się na jakieś forum Merca, poczytaj, może coś się dowiesz - najlepiej jak by się wypowiedziała osoba, która ujeżdżała takiego furacza wlasnie juz siedze i kope
MarianekZg Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Tomciu wbij się na jakieś forum Merca, poczytaj, może coś się dowiesz - najlepiej jak by się wypowiedziała osoba, która ujeżdżała takiego furacza wlasnie juz siedze i kope :thumbup1:
kempelele Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Witajcie panowie. Jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem A4 b6 i mam takie pytanko gdzie najlepiej sie zaopatrywac w czesci ewentualnie czy mozecie polecic jakiegos mechaniora ktory zna sie na rzeczy. Na poczatek prawdopodobnie mam do roboty sprzegło bo lapie mi przy koncu i biegi juz nie ladnie wchodza (mam nadzieje ze to nie problem skrzyni) wiec jak mogli byscie cos poradzic to wielkie dzieki
smol Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Klys chyba Grzesiek miał takie CLK pogadaj z nim
chriss Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ej pany wypowie sie ktos madrze na temat Mercedesa CLK W 208 już chyba kiedyś poruszałeś ten temat nom tak ale teraz napisałem zeby ktos sie madrze wypowiedział a nie ze zagnije czy cos takiego pewnie że zgnije albo już dawno zgnił tylko szpachą zakryte
smol Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 A co CLK KLYS znalazłeś bedziesz szukał ??
MarianekZg Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 :hi: jest na forum gość TOM77 - wiele osób u niego kupowało różnego rodzaju części i chwalą go więc odnośnie warsztatu to ja za bardzo nie podpowiem bo mi się ..... nie psuje - odpukać w niemalowane :decayed: :grin: Tak na poważnie to podjedź na spocika to pogadamy i ktoś zawsze coś doradzi
klysek Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ej pany wypowie sie ktos madrze na temat Mercedesa CLK W 208 już chyba kiedyś poruszałeś ten temat nom tak ale teraz napisałem zeby ktos sie madrze wypowiedział a nie ze zagnije czy cos takiego pewnie że zgnije albo już dawno zgnił tylko szpachą zakryte czarnowidz
kempelele Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 w sumie to chyba najlepsze rozwiazanie a kiedy jest planowane najblizsze spotkanie?
MarianekZg Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 w sumie to chyba najlepsze rozwiazanie a kiedy jest planowane najblizsze spotkanie? dziś, tyko jak zwykle nie wiadomo jeszcze gdzie Real na Włókniarzy lub IKEA przy gokartach
chriss Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 czarnowidz nie odrazu czarnowidz ,poprostu kiedyś też szukałem takiego woza i każdy miał coś zardzewiałe szczególnie drzwi przy progach
klysek Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 a o ktorej godzinie?18.oo ---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:09 ---------- czarnowidz nie odrazu czarnowidz ,poprostu kiedyś też szukałem takiego woza i każdy miał coś zardzewiałe szczególnie drzwi przy progach no Krzysiu wiesz to sa juz stare parchy zab czasu ich jebie Bmw E46 kazdy ktory oglaadm roczniki 99-01 tez ma co na sumieniu
kempelele Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 a kiedy ostatecznie bedzie wiadomo gdzie sie widzimy?
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 dobry:) Moze by tak dzisiaj zrobic ognisko/grill'a - chyba pogoda juz na to pozwala:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi