Gość SpongeBob Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 O to nie trudno zwłaszcza w tamtych rejonach jeżdżąc :decayed: oj tamte nie sa jeszcze takie zle wystarczy przejechac sie np piekna ulica niciarniana albo legionow zielona tez ostro je goni
gizmus2006 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Torowisko na niciarnianej jest dobre akurat żeby coś urwać...
chriss Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Piwny rekord Polaka i interes sie kręci Piwny rekord Polaka. Próbował wwieźć do Norwegii 18 tys. litrów - TVN24
szczawik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Piwny rekord Polaka i interes sie kręci Piwny rekord Polaka. Próbował wwieźć do Norwegii 18 tys. litrów - TVN24 400NOK za 24piwka z PL, nawet jak jeden wpadnie to jest to wliczone w koszta... chociaż norki ostatnio ostro trzepią po granicach:decayed: nikt nie wspomina, że 5 innych transportów przeszło i dzięki temu mam zaopatrzenie na EURO:decayed:
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 dobra na dzis wystarczy spadam w kime narazie
MarianekZg Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 jeszcze tylko dziś zajeb i od jutra znowu weekend:dancing::dancing: tak swoją drogą :eusathink:jak my ku@#%a wyjdziemy z kryzysu jak co chwilkę zamiast ostro:ad::ad::ad:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 jeszcze tylko dziś zajeb i od jutra znowu weekend:dancing::dancing: tak swoją drogą :eusathink:jak my ku@#%a wyjdziemy z kryzysu jak co chwilkę zamiast ostro:ad::ad::ad: heheh dokladnie Mario pamietaj ze czekam na zdjecia
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 a ja od dzis mam weekend juz i az do poniedzialku
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 qrczaczek nieszczescie pekl mi zaczep plastik czy jak to tam nazwac od podlokietnika
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 jaka norma a takie ladne bylo i tak dlugo sluzylo
MarianekZg Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 jeszcze tylko dziś zajeb i od jutra znowu weekend:dancing::dancing: tak swoją drogą :eusathink:jak my ku@#%a wyjdziemy z kryzysu jak co chwilkę zamiast ostro:ad::ad::ad: heheh dokladnie Mario pamietaj ze czekam na zdjecia spoczko foczko będzie robota - będą fotki
Rekomendowane odpowiedzi