Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:heat::drinks: no :D to ide zapalyc :)

---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

no ja mam 5x okocim mocny 0.568 ml :D

A jutro budzikom śmierć :kox:

zadzwonie do Ciebie o 5:30 :decayed:

heheh ta jasne :) to po pierwsze

a po drugie ja wstaje o 5 ...

musisz sie bardziej postarac :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co wy takie ranne ptaszyny :doh: wyspac sie trzeba dopiero tyrac :decayed:

Opublikowano
:shock3:

nie no spokojnieto mial byc taki maly dzolk :kox: mam baterie harnasi :decayed:

jak się już tak chwalimy, to ja mam dwa leszki na sen, jak na matkę polkę przystalo :grin:

Opublikowano

kazda prawdziwa matka polka musi z wieczora sie zrelaksowac przy zimnym lechu :decayed:

BTW: u was tez tak nakuwiaja pioruny

Opublikowano
kazda prawdziwa matka polka musi z wieczora sie zrelaksowac przy zimnym lechu :decayed:

BTW: u was tez tak nakuwiaja pioruny

ani mi nawet nie mów... w dzień leje się taki żar z nieba że można się sklejać pleckami, a pod wieczór pioruny łogniste-siarcyste, grad, i takie tam rewelacje... i tak już trzeci dzień :shock3:

Opublikowano
  • Autor

heh no tu wszystko bokiem leci :)

Pani Basiu :) dwa leszki : ) phiiii ;)

Opublikowano

nie prowokuj :tonguemad:

Opublikowano
  • Autor

:giveheart::naughty::naughty::naughty::wink:

jestem po 3 wybaczysz ;)

Opublikowano

nie prowokuj bo pojdzie do nocnego po gorzole i jeszcze ja pierun za dupsko zlapie :decayed:

Opublikowano

Seba - jesteś w weekend w łodzi?

Opublikowano
  • Autor

nie :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

w nastepny bede

Opublikowano
nie prowokuj bo pojdzie do nocnego po gorzole i jeszcze ja pierun za dupsko zlapie :decayed:

dzieki bogu nie musze wychodzic.... wszystkiego pod dostatkiem:kox: tylko głowa juz nie ta :grin:

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ----------

nie :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

w nastepny bede

:shock3::shock3: o jaaaa ... co za zonk. a juz chcialam Ci w piwnicy miejsce zrobic :wallbash::wallbash::wallbash::doh:

Opublikowano

dzieki bogu nie musze wychodzic.... wszystkiego pod dostatkiem:kox: tylko głowa juz nie ta :grin:

starosc nie radosc nie Seba :whistling:

Opublikowano

starosc nie radosc nie Seba :whistling:

haha - true :decayed:

Opublikowano

ale kobieta czym starszatym atrakcyjniejsza podobno :naughty: bo taki dziadek jak Seba to juz pruchno tylko nic mu nie mow bo bedzie sie zloscil :wink::grin:

Opublikowano
ale kobieta czym starszatym atrakcyjniejsza podobno :naughty: bo taki dziadek jak Seba to juz pruchno tylko nic mu nie mow bo bedzie sie zloscil :wink::grin:

haha, no raczej, kobieta jest jak wino :polew:

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ----------

w nastepny bede

:shock3::shock3: o jaaaa ... co za zonk. a juz chcialam Ci w piwnicy miejsce zrobic :wallbash::wallbash::wallbash::doh:

no to pieknie kurka :/

ehhh kuzwa no fak damn...

ale ogarniemy temat spoko jakos damy rade tylko sie połukładam ;) dzis i jutro

Klysiu no lekko nie jest bedziesz mial 30 bedziesz wiedzial :D

Opublikowano

nie ma to jak komplement z wirtualnych ust kłysia:grin:

Opublikowano

jeszcze kupa czasu :kox: ja dopiero dowod odebralem wczoraj :whistling:

Opublikowano
  • Autor
:naughty: