Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

piwo sobie kupiłem... opijmy zdrówko golfa;]

Opublikowano
  • Autor

heheh ja juz skonczylem nasmarowalem Ci na fb :P czytalem i wogole a teraz cisne salatke :)

Opublikowano

Mariuszzgierz - bedziesz teraz w niedziele ma spotkaniu ?

Opublikowano
  • Autor

odpowiem za Mariano Italiano bedzie :)

---------- Post dopisany 03-11-2012 at 06:52 ---------- Poprzedni post napisany 02-11-2012 at 23:17 ----------

chyba :) no nic 3 dzien rozjazdow czas zaczac

Opublikowano

:hi:a ja lece do tomaszowa

Opublikowano
  • Autor

wczoraj lecialem na tomaszow :) dzisiaj kierunek leczyca :D

---------- Post dopisany at 09:14 ---------- Poprzedni post napisany at 07:20 ----------

komu w droge temu kasa z portfela spier!@# :decayed::hi:

Opublikowano

mnie juz spiertentegowala bylem na przegladzie

Opublikowano

Powinienem być :wink:

---------- Post dopisany at 15:27 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ----------

:decayed: ty w totolotka powinieneś zagrać :decayed:

Opublikowano

i prosze barzo Janowicz w finale

Opublikowano
  • Autor
;););)
Opublikowano

Seba pow Ty mi jak Ci sie nic nie chce a masz pelno roboty to jak sie zmuszasz? bo ja wczoraj i dzis jak narazie nic nie zrobilem

Opublikowano
  • Autor

Cheri from SuicideGirls: UK Holiday on Vimeo

---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ----------

Seba pow Ty mi jak Ci sie nic nie chce a masz pelno roboty to jak sie zmuszasz? bo ja wczoraj i dzis jak narazie nic nie zrobilem

jesli mam byc szczery to wlasnie tak bede to teraz robil znaczy dzisiaj a przewaznie to odbywa sie podobnie czyli 3x0,66 debowe mocne :) po pierwszym zaczyna mi sie chciec po 2 jest niezly kop a po 3 juz mam taka

fantazje i wolna reke ze idzie mi wszystko maszynowo :) powaznie :) a jak mam cos mocniejszego czyli whiskey no to leci :D na otro sie kreci :D :D :D

---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ----------

Powinienem być :wink:

---------- Post dopisany at 15:27 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ----------

:decayed: ty w totolotka powinieneś zagrać :decayed:

d*pa tam gralem i uja wygrywam ostatnio to nawet 1 nie moge trafic :D a co dopiero 6 ;)

---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:49 ----------

wiec jak obiecalem ide po piwko chyba ze jakis jacek wpadnie lub john :) wędrowniczek :D:decayed::decayed::decayed::decayed:

brb

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ----------

jak pisalem tak zrobilem krakowiaka czas zaczac :)

Opublikowano

Ja dziś nic nie łykam, wczoraj byłem u Gołego i troszkę było więc odpoczywam :decayed:

Opublikowano
  • Autor

widzimy sie Mario jutro ?? :)

---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ----------

Mamo! Mamo! Jestem księżniczką!

-Nie Jasiu, jesteś popierdolony.

Opublikowano

ja wypilem dwa piwka i napewno juz nic nie zrobie nie bedzie mi sie chcialo zostawie na jutro :decayed:

Opublikowano
  • Autor

heheh no nie ja wlasnie koncze pierwsze i pomalu nabieram mocy :D

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ----------

czad

Historia Audi 80, A4 - Sadistic.pl

:decayed::decayed::decayed:

warto lukac

---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

wpadlem na karkolomny pomysl :D

a co gdybysmy sie wybrali kiedys nie wiem kiedy ale oczywiscie naszymi oooo do inglostada ??

jak myslicie ma to sens ? bo ja bym pojechal z checia :) trzeba doczytac bo np w szecji robia volvo i tam jest fabryka cala oszklona

i mozna sobie lazic za kazdym elementem auta to jest jakies volvo city czy cos :) wiecie mozna zobaczyc cala produkcje auta od poczatku do konca :)

moze za***iste by to bylo skoczyc na nie wiem kilka dni w kilka aut :) sobie na taka wyprawe ?? co myslicie ?? :) czy wszyscy spia :P

Opublikowano

ja nie spie i moge jechac :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no ale jak myslicie ze jest to ujowy pomysl to poprostu napiszcie :P ze jestem idiota i juz :D:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

ja bym pojechal :) z grilem i DJ :) i wszystkimi :D

---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ----------

nie wstydzimy sie Panowie nie ma czego

booogi,

Diablo

Opublikowano
:siema: Seba nie chce mi sie czytac gdzie i kiedy chcecie jechac :grin::decayed: