klysek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witamy prezesa w jakze sloneczny i piekny lodzki poranek :-) prezes wita was
klysek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/481506_499064020134469_79911533_n.jpg Polska
klysek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 :hi: to ty jeszcze nie w kamieniolomach
klysek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 daj mi pożyć troszkę trzeba teraz odrobic RNS-e
MarianekZg Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 daj mi pożyć troszkę trzeba teraz odrobic RNS-e oczywiście, że odrabiam - o godz. 6.59 miałem już telefon od klienta
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 o lol co smarowania nie mial i sie nie moze doczekac kiedy wpadniesz z towarem ?? Ty jak cpuny normalnie Czy Ty aby napewno nam prawde mowisz ?? :decayed:
MarianekZg Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 o lol co smarowania nie mial i sie nie moze doczekac kiedy wpadniesz z towarem ??Ty jak cpuny normalnie Czy Ty aby napewno nam prawde mowisz ?? :decayed: :eusathink:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 myslicie ze ma to sens ?? moze jakos grupowo polecimy ?? Usługa Klysiu jak stoisz z hala w przyszlym tyogdniu ?? da rade podskoczyc ?? Bo nie wiem jak prezes Tomek ale ja to bym potrzebowal zrobic tylna szybe i wymienic ramiona z piorami u siebie ---------- Post dopisany at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany at 07:33 ---------- o lol co smarowania nie mial i sie nie moze doczekac kiedy wpadniesz z towarem ??Ty jak cpuny normalnie Czy Ty aby napewno nam prawde mowisz ?? :decayed: :eusathink: nie chce nic mowic heheh ale sam ostatnio Ci za towar placilem :polew::polew:
MarianekZg Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 nie chce nic mowic heheh ale sam ostatnio Ci za towar placilem :polew::polew: :doh::doh::doh::doh: Dziś będzie u Ciebie towar :kwasny: :kwasny: f*ck forgetnęło mi się :doh::doh::doh: :decayed:
MarianekZg Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Swoją drogą ciekawe jak to faktycznie działa ta niewidzialna wycieraczka
szczawik Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 w miescie nie dziala:decayed: chyba ze jezdzisz po 100km/h w terenie zabudowanym:wink:
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 myslicie ze ma to sens ??moze jakos grupowo polecimy ?? Usługa Klysiu jak stoisz z hala w przyszlym tyogdniu ?? da rade podskoczyc ?? Bo nie wiem jak prezes Tomek ale ja to bym potrzebowal zrobic tylna szybe i wymienic ramiona z piorami u siebie ---------- Post dopisany at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany at 07:33 ---------- o lol co smarowania nie mial i sie nie moze doczekac kiedy wpadniesz z towarem ??Ty jak cpuny normalnie Czy Ty aby napewno nam prawde mowisz ?? :decayed: :eusathink: nie chce nic mowic heheh ale sam ostatnio Ci za towar placilem :polew::polew: mnie pasi : 0 tylko Klysiu zbieraj palety albo Ci ulotki spale:decayed:
klysek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Seba zapraszam na hale nie ma sprawy teraz dopiero czuje roznice na niej na dworzu -8,5 a na hali +10
Seba_LDZ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 Mario bez spiny na spocie mi dasz bo dzisiaj troche bede latal i nie wiem czy sie spikniemy
Rekomendowane odpowiedzi