Seba_LDZ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 no to tam juz dzownilem chyba nie wiedzialem ze to az tyle kosztuje ;)za troche chodu w aucie tyle kasy :wallbash:
bartek1605 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 może wystarczy wymienić łożyskowanie
Seba_LDZ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 nie znam sie na tym kompletnie powiedzieli ze cos tam sie poluzowalo i ze pewnie sie naprawic nie da ale czy im wierzyc :/
Bartas Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Listonosz odchodzi na emeryturę. Mieszkańcy jego rewiru postanowili go pożegnać, każdy na swój własny pomysł. Przychodzi do pierwszego domu, otwiera facet, bierze listy i wręcza mu czek na 200zł. W drugim domu dostaje pudełko kubańskich cygar, w trzecim butelkę dobrej whisky. Przychodzi do czwartego, otwiera mu odziana skąpo, ponętna blondynka. Patrzy na niego kocim wzrokiem i zaciąga do sypialni. Jeden, dwa... pięć orgazmów. Po wszystkim kobieta przygotowuje mu wspaniały obiad. Na sam koniec podaje mu kawę i banknot dziesięciozłotowy. Facet zdziwiony drapie się po głowie. - To co pani dla mnie zrobiła było wspaniale, ale po co mi te dziesięć złotych? - Zastanawiałam się, co panu dać w związku z odejściem na emeryturę. W końcu mąż powiedział: "P****ol go!! Daj mu dychę!" A posiłek sama wymyśliłam... z pozdrowieniami dla malautkiego
bartek1605 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 :polew: :polew: [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 09:18_________________________________________________i nastała cisza :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 tia.... zawsze wywalalem tlo gumka teraz poznalem 4 opcje i juz mam problem ktora najlepsza
Seba_LDZ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 heheh no prosze a co tam plodzisz ciekawego w ps ??
Seba_LDZ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 huh grubo za***iste zajecie ja uwielbiam az mi sie sznur sam na szyjce wiaze
Bartas Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 http://www.smog.pl/wideo/35738/impreza_jedzie_przez_wies/ :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 hehe no to jest ulanska fantazja [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 17:52_________________________________________________naprawial ktos kiedys zapiecie w podlokietniku ??
MarianekZg Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 seba ja próbowałem ale w p...du połamałem
Rekomendowane odpowiedzi