klysek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Misiek ma racje co do filmu moje zdnie sie nie liczy bo ja sie nie znam
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 :decayed: ---------- Post dopisany at 00:17 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ---------- a no i zapomnialem zameldowac ze pan Adam zostal dzisiaj opierdolony w squasha hyhyhyhyh 6-5 ale ostatnie dwa sety juz padalem gralismy na ostro :D a prowadzilem 6 do 3 takze nastepny cel Klysiu :decayed: ---------- Post dopisany at 01:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ---------- i jak zawsze sam noooooooooo :facepalm::facepalm: to chyba ze mna jest cos nie tak jednak kurde :/ ---------- Post dopisany at 01:42 ---------- Poprzedni post napisany at 01:07 ---------- aa i mi sie przypomnialo dzisiaj przy +4 i klimatroniku ustawionym na 18 stopni ale nie na klimie tylko na eco z nawiewow lecialo mi mega gorace powietrze :/ przy zmianie temp na high z nawiewow lecialo cieplejsze powietrze goraca ale nie wiele od tego co bylo na 18 :/ przy wylaczeniu econa bylo ok wialo chlodne takie 18 stopni powiedzmy :/ przy wlaczeniu econa slychac jakby cos cyka widac po wskazwoce ze obroty spadaja o jakies 100-200 drga wskazowka i z nawiewow leci jeszcze cieplejsz epowietrze zbilozone do high po czym jakby sie normuje do goracego jak bylo na 18 i po chwili znowu to samo i tak w kolko :/ termostat ?? czy co ??
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Seba wszystkiego najlepszego z okazji tych 19 urodzin
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 :decayed: Dziekuje Dyrektorze Tomku
Panton Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Seba ty stary pedale dużo koksu, dziwek i squasha
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 :decayed: jak milutko to najmilszcze poki co dzisiaj uslyszalem :decayed: Dzieki Luk
klysek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 STO LAT Parówko :drinks: zdrowia przede wszystkim trzeba ci zyczyc i 1000 całusów od Ewci z okzaji 65 urodzin
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 :decayed::decayed: Dziekuje :)
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 a ja żem się na telefon wykosztował;D Kłysiu - miło, że napisałeś u mnie w wątku;p
klysek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 a ja żem się na telefon wykosztował;D Kłysiu - miło, że napisałeś u mnie w wątku;p jak coś wal śmiało ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- ty dziadu co ty ześ tam nawstawiał
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 tu też wstawię;D Kłysiu chce do mnie na wspólasa;p
klysek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 tu też wstawię;Dhttp://s2.postimage.org/s299zm2o9/dragons.jpg Kłysiu chce do mnie na wspólasa;p nie nie ja ci chcialem pozyczyc sianko a nie wspolasa
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 hahahhaahhaa ja jebie miszcze DJ
musti Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Seba Najlepszego nie zechlaj się tylko za bardzo
Rekomendowane odpowiedzi