klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 jestem jestem a ja sobie juz w osrodku bylem i zakonczylem na dzis prace---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ---------- tamta zdjecie Babcia mi robila jak Ty lales u Dziadka w pokoju ---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ---------- a Misiek filmik ma dlatego ze Madzia zrzucala na Kasi laptop zawartosc swego aparatu jeszcze Wam cos przypomniec z kad ty masz takie informacje
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 pamietam to ale np zdjecia ze zlota ktore magda wstawila na fb nie pamietam ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- pamietam jak sankami rzucales ale to bylo po tym jak najpierw ja sie rzucilem w snieg a potem Seba i nawet go zasypywalem sniegiem osobiscie
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 masakra dobrze ze nie mam FB i nie bede tego wszytskiego ogladal ---------- Post dopisany at 11:45 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- pamietam to ale np zdjecia ze zlota ktore magda wstawila na fb nie pamietam---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- pamietam jak sankami rzucales ale to bylo po tym jak najpierw ja sie rzucilem w snieg a potem Seba i nawet go zasypywalem sniegiem osobiscie o zasypywanie Seby pamietam ale zebym rzucal sankami to nie pamietam ..... to chyba jakis fotomontaz
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 no a myslisz ze co my od 5 rano robilismy przeciez nie pilismy tylko skladalismy sobie wszystko w calosc
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 no a myslisz ze co my od 5 rano robilismy przeciez nie pilismy tylko skladalismy sobie wszystko w calosc Tomuś coś mi sie wydaje ze chyba jednak nie bylismy razme w pokoju
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 no faktycznie tego faktu nie pamietam
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 yyy taa fakt Klysiu sankami pocisnales yyy no a reszte to fotomontaz nowa plytka tedunia miazdzy system
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 co do twoich upodoban muzycznych ti juz dales popis wiec prosimy nie proponuj nam kolejnych hitow
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 heheheeh Ty mnie nie uruchamiaj zebym ja nie wrzucil filmu deep holes 4 ktorego jestes glowna postacia
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 nie no ja przed 7 z domu wyszedlem juz i zaraz tez musze wyjsc jeszcze raz a za bardzo mi sie nie chce
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 heheheeh Ty mnie nie uruchamiaj zebym ja nie wrzucil filmu deep holes 4 ktorego jestes glowna postacia ale pamietaj ze sa rozne wersje filmu i nie glowna postacia tylko rezyserem
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 kiedys jak bedziemy powtarzali nasze rozmowy przy donperinionie to pokaze Ci filmy
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ej Kopmani moi nie zapominajcie o mnie ja zalatwie donperinion ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- o i jest Nasza kolezanka Wera ale cos sie nie odzywa chyba sie nas wstydzi
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 heheheeh dziwisz sie ?? do nas sie nikt nie odzywa po BT :grin:
wera :) Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 klysiu szkoda ze nie masz fb bo ja juz mam niektore foty tam i wy tez sie zalapaliscie hlory
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 heheheeh dziwisz sie ?? do nas sie nikt nie odzywa po BT :grin: a chyba boja sie ze im trunki wypijemy ---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ---------- Dobra lece do osrodka bede pozniej
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 klysiu szkoda ze nie masz fb bo ja juz mam niektore foty tam i wy tez sie zalapaliscie hlory to ja chyba tez usune konto na fb bo zaczalem sie obawiac tego i owego :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi