Seba_LDZ Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 O i jest jeszce jedno jeszcze lepsze
Gość SpongeBob Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 hahaha bo co bo Cie nie ma ?? wysylalem Ci na Twoj telefon bo miales na fb wstawic ale cos nie bylko i do Zlotej chyba wysylalem, zreszta kilka mam jeszcze z pokoju na telefonie
klysek Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:36 ---------- no ja i pracuje oczywiscie wlasnie sprzedalem historie z grazynka :D jeżeli chodzi o Grażynę, to dzisiaj podpytywałam miśka czy rzeczywiście znał jakąś, bo skąd by kłyskowi to przyszło do głowy :eusathink: jakaś podejrzana sprawa z tą Grażyną ten temat nie kazdy zrozumie patrząc na Tomka a mówiąc do niego Marian widziałem pewne podobieństwo w tali a pytając o Grażyne miałem na myśli czy Tomek zna Grażynę która śpiewała utwór woklany na Youtube ,a że byłem troszkę zalkoholizowany wyszło jak wyszło
Seba_LDZ Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 :polew::polew: wyszlo pieknie szkoda ze tego nie nagralismy
Gość SpongeBob Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Seba pamietaj zawsze mogly byc gorsze
klysek Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 nie ma tragedi ---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ---------- o ta Grażyną mi chodziło ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ---------- tez jest dobre tym razem Zbyszek
Seba_LDZ Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 wczoraj przesluchalem ich sporo kawalkow niezli sa laska przypomina lady gage
Seba_LDZ Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 a ja lubilam Klyska takim jak byl czerwone oczy kiedy pil :polew::polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi