Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Bartas sam sobie głowe zczekuj . Ja już dawno zapomniałem co to jest czek no nie gadaj juz wszystko ogarnales z autem ??
klysek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Bartas sam sobie głowe zczekuj . Ja już dawno zapomniałem co to jest czek no nie gadaj juz wszystko ogarnales z autem ?? sprzedał
klysek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 kuzwa musze isc do urzadu PIT-y zaniesc nie mam mocy tam stac
Bruno_74 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Wszystko ogarniete do ostatniej niedzieli. Nowa aku i chyba coś z ładowaniem
Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 eeee na wrobla to chwila moment gora 10 minet ja skladalem z zegarkiem w reku moze 1 minete ---------- Post dopisany at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- Wszystko ogarniete do ostatniej niedzieli. Nowa aku i chyba coś z ładowaniem i jakie aku kupiles ? alterantorrrr mozzze
Bruno_74 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Centra nowy w sensie zeszłoroczny. Ale po świętach przy niedużym mrozie sie zesrał. Dotychczasowa eksploatacja nie wskazywałą na jakiekolwiek problemy. Po prostu kiedyś rano nie zakręcił i tyle.
Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 mhm no ale wiesz roznie to bywa u mnei tez mialem problem z alternatorem polecialy mi diody i tez nie bylo oznak zadnych ktoregos razu po prostu podczas drogi mignal mi akumulatorek a pozniej zapalil sie caly czas i ledwo dojechalem nastepndego dnia z rana ledwo odpalil i bez swiatel bez niczego dojechalem juz sila woli do dj na diagnoze
Bruno_74 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie no pierwsze co zrobiłem to gorąca linia z DJ. I tu powstaje problem. Bartek mówi, że minimalne napięcie ładowania to13,8 v. Poniżej tej wartości trzeba zacząć się martwić. Facet w serwisie alternatorów i rozruszników zmierzył i powiedział, że 13,74 któe mam to dolna granica ale jeszcze norma i nie ma się co martwić. Poczytałem trochę forum i wersji jest tyle ile ludzi.Po wstępnych pomiarach alternator ok, aku też zmierzony ok, pozostało mi tylko zmierzyć czy nie kradnie coś pradu w spoczynku ale kumplowi zesrał się miernik. Mierzyłęm wczoraj jeszcze raz na wolnych obrotach włączone światła dmuchawa i radio 13,72 v dodając gazu 13,98 V. nie wiem ale to chyba za mało
Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 eee nie znam sie ale za malo chyba nie poszukaj moze faktycznie cos kradnie prad w spoczynku jakas zapalniczka radio kurde moze cos jednak wciaga
Bruno_74 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zapalniczki nie mam. Może radio ale muszę zmierzyć a do tego potrzebny sprawny miernik.
Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 nom zgadza sie zapalniczki nie masz ale moze cos gdzies sie zwiera do czegos i wpierdziela Ci prad np kanapa tylna albo cos innego nie wiem tak strzelam bo pewnie jest to realne
Bruno_74 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jak zmierzę i będę miał pewność, że coś kradnie to wtedy zacznie sie szukanie. Na razie muszę mieć pewność co do wartości które mam, czy alternator do regeneracji czy nie. No bo jeszcze tak na odczepkę pozostaje akumulator, który mógł się popsuć.
Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 no niby tez ja tam kupilem boscha s5
Bartas Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Bruno, a może dioda od checka tak słabo się pali, że nie widzisz a pobiera moc
Bruno_74 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No stary twarzowe robi swoje. Byś był piękny i młody jak Bartas w 5 minut byś to załatwił.
Rekomendowane odpowiedzi