Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bartas sam sobie głowe zczekuj :). Ja już dawno zapomniałem co to jest czek

no nie gadaj juz wszystko ogarnales z autem ?? :D

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bartas sam sobie głowe zczekuj :). Ja już dawno zapomniałem co to jest czek

no nie gadaj juz wszystko ogarnales z autem ?? :D

sprzedał :decayed:

Opublikowano
:grin::grin::grin:
Opublikowano

kuzwa musze isc do urzadu PIT-y zaniesc nie mam mocy tam stac :facepalm:

Opublikowano

Wszystko ogarniete do ostatniej niedzieli. Nowa aku i chyba coś z ładowaniem

Opublikowano

eeee na wrobla to chwila moment gora 10 minet

ja skladalem z zegarkiem w reku moze 1 minete :decayed:

---------- Post dopisany at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ----------

Wszystko ogarniete do ostatniej niedzieli. Nowa aku i chyba coś z ładowaniem

i jakie aku kupiles ? alterantorrrr mozzze ;)

Opublikowano

Centra nowy w sensie zeszłoroczny. Ale po świętach przy niedużym mrozie sie zesrał. Dotychczasowa eksploatacja nie wskazywałą na jakiekolwiek problemy. Po prostu kiedyś rano nie zakręcił i tyle.

Opublikowano

mhm no ale wiesz roznie to bywa u mnei tez mialem problem z alternatorem polecialy mi diody i tez nie bylo oznak zadnych ktoregos razu po prostu podczas drogi mignal mi akumulatorek a pozniej

zapalil sie caly czas i ledwo dojechalem :) nastepndego dnia z rana ledwo odpalil i bez swiatel bez niczego dojechalem juz sila woli do dj ;) na diagnoze :)

Opublikowano

Nie no pierwsze co zrobiłem to gorąca linia z DJ. I tu powstaje problem. Bartek mówi, że minimalne napięcie ładowania to13,8 v. Poniżej tej wartości trzeba zacząć się martwić. Facet w serwisie alternatorów i rozruszników zmierzył i powiedział, że 13,74 któe mam to dolna granica ale jeszcze norma i nie ma się co martwić. Poczytałem trochę forum i wersji jest tyle ile ludzi.Po wstępnych pomiarach alternator ok, aku też zmierzony ok, pozostało mi tylko zmierzyć czy nie kradnie coś pradu w spoczynku ale kumplowi zesrał się miernik. Mierzyłęm wczoraj jeszcze raz na wolnych obrotach włączone światła dmuchawa i radio 13,72 v dodając gazu 13,98 V. nie wiem ale to chyba za mało

Opublikowano

eee nie znam sie ale za malo chyba nie :) poszukaj moze faktycznie cos kradnie prad w spoczynku jakas zapalniczka radio kurde moze cos jednak wciaga

Opublikowano

Zapalniczki nie mam. Może radio ale muszę zmierzyć a do tego potrzebny sprawny miernik.

Opublikowano

nom zgadza sie :)

zapalniczki nie masz ale moze cos gdzies sie zwiera do czegos i wpierdziela Ci prad np kanapa tylna ;) albo cos innego nie wiem tak strzelam bo pewnie jest to realne :)

Opublikowano

Jak zmierzę i będę miał pewność, że coś kradnie to wtedy zacznie sie szukanie. Na razie muszę mieć pewność co do wartości które mam, czy alternator do regeneracji czy nie. No bo jeszcze tak na odczepkę pozostaje akumulator, który mógł się popsuć.

Opublikowano

no niby tez ;) ja tam kupilem boscha s5 ;)

Opublikowano

jak tu technicznie :decayed: spadm do urzedu

Opublikowano
:polew::polew::polew::kox:
Opublikowano

Dobre dobre....

Opublikowano

kuzwa 1,5h zeby zaniesc jeden kwit :grin:

Opublikowano

No stary twarzowe robi swoje. Byś był piękny i młody jak Bartas w 5 minut byś to załatwił.