Seba_LDZ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 heheheh moge Ci juz powiedziec ona na to jak na lato
klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 heheheh moge Ci juz powiedziec ona na to jak na lato no to ja tym bardziej bede miał to w d*pie nie sie leje za cos kase bierze wiec niech ruszy banka i portfelem
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 panie Gąbko teraz to chlone ale wode mineralna a w sobote znowu bedzie trzebac pic tragedia jakas, co gorsza w piatek do stolycy ale wracam w piatek nie da rady bo znowu mi beda polewa
Seba_LDZ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Klysiu 5,5 postow w technicznym :shock3::shock3: masz 5 razy wiecej postow niz DJ :decayed::decayed:
klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Klysiu 5,5 postow w technicznym :shock3::shock3:masz 5 razy wiecej postow niz DJ :decayed::decayed: no bo DJ to jest amator motoryzacyjny
Seba_LDZ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 :polew::polew: ---------- Post dopisany at 10:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:23 ---------- https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qidA-wEWHkw#!
klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 chyba troche glupka z niego robia albo mi sie wydaje
Seba_LDZ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 heh sprzedal sie za paluszki
Seba_LDZ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 w nowym numerze magazynu gentelman jest artykul z Karolina Owczarz Wszyscy wiedza kto to :decayed::decayed:
klysek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 moze chciala by ze mna uczestniczyc w powodzi i uratowac jakiegos zwierzaczka dobrze by to wplynelo na jej wizerunek medialny
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 DJ melduje, że kłysiu cheat'uje;p Dlatego ma więcej postów i jest różowy! Mnie się błękit podoba;] Załatwiłem sprawy w PUPie i formularz o wsparcie finansowe poszedł do dalszej weryfikacji;] Nawet z naszym nadwornym grafikiem wymyślaliśmy nazwę, za co bardzo mu publicznie dziękuję;D Świadomy praw i obowiązków wynikających z założenia firmy, Ślubuję, iż uczynię wszystko, by moja działalność była zgodna, szczęśliwa i trwała:D Firma będzie się nazywać V-Engine, a strona internetowa (wiadomo) : v-engine.pl Wszystkie fajne domeny były zajęte, nazwy firm tam samo, bo pierwotnie miało być "Pan Samochodzik":) Tak, czy siusiak - na razie mam ze 3 tyg spokoju z dokumentami, a potem trzeba działać ostro:) Uciekam teraz do innej roboty:)
Rekomendowane odpowiedzi