klysek Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 siema gejuchu ---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------
klysek Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Seba ale odjebalem salatencje chyba zaloze kacik kulinarny na forum
klysek Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 prawie jak kura tylko ze curry,tunczyk,ogras kiszyniak,papryczka,cebulka,kukrydza, itd.
Seba_LDZ Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 lo c**j po krolewsku widze wyjebales z almy ?? :decayed:
klysek Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 lo c**j po krolewsku widze wyjebales z almy ?? :decayed: nie no co ty kupilem w biedronie :decayed:z tamtego zrodla pozyczylem ser kozi 20 dag za jedyne 17.68 pln i 500g mielonego i ser rubin tez 20 dag ale ceny nie bede pisal ---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ---------- Seba dokopalem sie na magzynie jeszcze do takich przypraw co gadalismy i nie wszytskie sa c**jnia sypana w PL ale musial bys mi powiedziec czego potrzebujesz
Seba_LDZ Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 eee ja tylko info potrzebowalem bardziej mi chodzi o kraje skad
klysek Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 eee ja tylko info potrzebowalem bardziej mi chodzi o kraje skad aha no to wuj znalzlem Indyjskich,Włochy,Espana jakieś Wietnam tez był ale cena kosmos
klysek Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Toyota vs ten kraj zawsze mnie bedzie zaskakiwal
frugodh Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 :hi:RosjA TO STAN UMYSŁU Zostałem oficjalnie magistrem. Teraz z czystym sumieniem mogę dołączyć do grona bezrobotnych:facepalm::facepalm:
klysek Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 :hi:RosjA TO STAN UMYSŁU Zostałem oficjalnie magistrem. Teraz z czystym sumieniem mogę dołączyć do grona bezrobotnych:facepalm::facepalm: fakt teraz juz jestes w pelno prawnym bezrobotnym ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- Dla budowlańców nie ma rzeczy niemożliwych / Crazy Construction Worker - YouTube nastepni agenci
Seba_LDZ Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 Brawo frugo rejestruj sie w urzedzei bedzie zasilek
frugodh Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 eeee nie bo bym musiał firme zlikwidować ale tak czy siak musze znaleźc jakąs robote w zawodzie bo jak żadnego doświadczenia w zawodzie logistyka nie zdobęde to ten papier mi nic nie daje A no i na spoty już będe regularnie jeździł, będzie dużo czasu teraz na to :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 :decayed: papier to i tak gowno daje w sumie doslownie a w sumie zbiera ---------- Post dopisany at 16:35 ---------- Poprzedni post napisany at 16:35 ---------- bedziesz mial skila bedziesz dobry to robote bedziesz mial a jak ktos jest glabem i ma kilo papieru to bardziej rozgarniety bez papiera wygryzie go w 3 sekundy
Rekomendowane odpowiedzi