DeeJay_Kill Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Trzeba Zrobić klubowy wypad- proszę o propozycje lokalu i terminu. Ja w tym roku proponowałbym po prostu rajd po pietrynie, ew -antrakt. Zbierajcie d*py w troki i myślcie:€ Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Bartas Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Antrakt ostatnio byl nie do przezycia - tyle ludzi wpuszczali, ze nie było gdzie tanczyc ale nadal lubie ten klub
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Będzie ok Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
MarianekZg Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Pany mam nadzieję, że Poniedziałek aktualny
Bartas Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 mnie nie będzie zapomniałem o piłce i umówiłem się na spotkanie
MarianekZg Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 mnie nie będzie zapomniałem o piłce i umówiłem się na spotkanie W sumie masz czas to może jeszcze przełożysz Co z resztą tej zacnej ekipy
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ja bede dzis i jutro chociaz ciezko to dzisiaj widze !! BRAmkarz gdzie Ty qr** jestes nie spij tyle
endrike Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 :hi:dzieje się coś dzisiaj w łodzi czy wszyscy padnięci po andrzejkach
klysek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 :hi:dzieje się coś dzisiaj w łodzi czy wszyscy padnięci po andrzejkach ja nie bede bo wczoraj zacny bankiet odbyłem
endrike Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 :hi:dzieje się coś dzisiaj w łodzi czy wszyscy padnięci po andrzejkach ja nie bede bo wczoraj zacny bankiet odbyłem taki to pożyje , no nic może kiedyś się zbierze ekipa tak żeby się spotkać i pobadać, bo mam troche za daleko żeby tak jeździć w ciemno co niedziela
klysek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 :hi:dzieje się coś dzisiaj w łodzi czy wszyscy padnięci po andrzejkach ja nie bede bo wczoraj zacny bankiet odbyłem taki to pożyje , no nic może kiedyś się zbierze ekipa tak żeby się spotkać i pobadać, bo mam troche za daleko żeby tak jeździć w ciemno co niedziela zainwestuj w LPG nie odczujesz straty PLN-ow
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Tymczasem gdzieś na Podhalu... - YouTube
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 :hi:dzieje się coś dzisiaj w łodzi czy wszyscy padnięci po andrzejkach ja nie bede bo wczoraj zacny bankiet odbyłem taki to pożyje , no nic może kiedyś się zbierze ekipa tak żeby się spotkać i pobadać, bo mam troche za daleko żeby tak jeździć w ciemno co niedziela co ty lekarz :grin:
klysek Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 :hi:dzieje się coś dzisiaj w łodzi czy wszyscy padnięci po andrzejkach ja nie bede bo wczoraj zacny bankiet odbyłem taki to pożyje , no nic może kiedyś się zbierze ekipa tak żeby się spotkać i pobadać, bo mam troche za daleko żeby tak jeździć w ciemno co niedziela co ty lekarz :grin:
Rekomendowane odpowiedzi