MarianekZg Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ze co ze z nami Kacha w pokoju :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 kolejny marzyciel :grin: my się ze Złotą tam w tym pokoju nieźle zniszczymy....coś tak czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 dzisiaj postanowiłem ze sprzedaje swojego parcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja swojego też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja swojego też ale postanowilas to dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie, wczoraj bo lajza nie odpalila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 dzisiaj postanowiłem ze sprzedaje swojego parcha tak...dzisiaj...na spocie już o tym słyszałam ze 3 tyg temu ) napisz jeszcze co zamierzasz kupić hyhyhyh :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie, wczoraj bo lajza nie odpalila czyli cena o 10tys z miejsca schodzi a moj jest sprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 dzisiaj postanowiłem ze sprzedaje swojego parcha ale cosik stanie w zamian czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie bo wlasnie zakupilam dzisiaj nowe aku i cena wzrosła o 1500 koron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 dzisiaj postanowiłem ze sprzedaje swojego parcha ale cosik stanie w zamian czy nie cosik napewno tylko teraz pytanie co sa 3 opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 dzisiaj postanowiłem ze sprzedaje swojego parcha ale cosik stanie w zamian czy nie cosik napewno tylko teraz pytanie co sa 3 opcje gadaj mi tu szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 BMW...BMW albo BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 dzisiaj postanowiłem ze sprzedaje swojego parcha ale cosik stanie w zamian czy nie cosik napewno tylko teraz pytanie co sa 3 opcje gadaj mi tu szybko Audi A4 B6 (opcja najbardziej pawdopodobna) Mercedes E-klasa W211 (super mi sie podoba tylko boje sie wypasc z podłogą) Bmw E60 ( opcja zapasowa zaraz po B6 jak mi cos sie bardzospodoba chodzi o wyposazenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kup B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 B6 !! najpiękniejszy i przećwiczony model ---------- Post dopisany at 14:44 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- Kup B7 to samo co w B6 i paskudne lampy przednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ja bym Gwiazdy nie brał pod uwagę - sypie się to jak sk.....yn, mój sąsiad zakupił ostatnio E60 3.0D i jest bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kup B7 nie mam tyle eciu peciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 B6 rozumie się samo przez się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ja bym Gwiazdy nie brał pod uwagę - sypie się to jak sk.....yn, mój sąsiad zakupił ostatnio E60 3.0D i jest bardzo zadowolony no właśnie dlatego Mercedes jest tak barny pod uwage z dystansem a ta Biemdablju podoba mi sie z zewnatrz,wewnatrz i ma motorki nie do zajechania,nie trzeba sie martwic o rozrzad B6 nie podoba mi sie w wewnatrz bo zadko ktora ma taki wypas jak RNS itd. a jak juz ma to trzeba polozyc powyzej 30 tys a w Bmw mam to za 20 pare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi