Magdalenah Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 MArcin to mi pożycz tą jedną na spota bo moja Honda w oczy kole
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 ostatnio byłem rowerem i było dobrze.....jeden z większych spotów w ostatnim czasie.... teraz ze Stankiem przyjadę
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 ostatnio byłem rowerem i było dobrze.....jeden z większych spotów w ostatnim czasie.... teraz ze Stankiem przyjadę To właśnie był chyba mój ostatńi spot na którym byłem Ja Bruna ściągnę
Magdalenah Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 buhahahah czesciej na Helu bywasz Klysiu
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 ostatnio byłem rowerem i było dobrze.....jeden z większych spotów w ostatnim czasie.... teraz ze Stankiem przyjadę To właśnie był chyba mój ostatńi spot na którym byłem Ja Bruna ściągnę nie tylko Twój ale większości uczestników :polew: :polew: wczoraj byłem na spacerku to widziałem Bruna autko więc może by odwiedził starych przyjaciół
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 buhahahah czesciej na Helu bywasz Klysiu Żebyś wiedziała
Magdalenah Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Rozumiem i popieram trzeba czasami zrobić porządny reset
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Rozumiem i popieram trzeba czasami zrobić porządny reset sie wie
Magdalenah Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Najlepsze resety tylko w gronie klubowiczów te się wspomina i wspomina
bartek1605 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A ja mam po raz kolejny propozycje grafika raz w miesiącu ustalić która sobota i tyle. Wszędzie się to sprawdza. Dawno was nie widziałam poza tym. Widuję indywidualnie. popieram....... niedziela jest dobrym dniem - pozostaje do ustalenia godzina i terminy.... no kurfa nie wierze
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A ja mam po raz kolejny propozycje grafika raz w miesiącu ustalić która sobota i tyle. Wszędzie się to sprawdza. Dawno was nie widziałam poza tym. Widuję indywidualnie.popieram....... niedziela jest dobrym dniem - pozostaje do ustalenia godzina i terminy.... no kurfa nie wierzeWątek zostaje reanimowany
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 zobaczymy jak długo No myśle ze dzisiaj do godz.20:45
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jeszcze z rok temu nie nadążałem odświeżać tyle nakurwialismy postów a teraz mogę tu nie zaglądać przez tydzień i ująć sie dzieje
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 pisarzy brak Same biznesmany i nikt czasu nie ma
Rekomendowane odpowiedzi