Gość SpongeBob Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tomaszu jak bylo na zlocie
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 yyy uwaga uwaga nadworny rezacz, zakupil wlasnie chyba quatro do przekladki zobaczymy co z tego wyjdzie
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Yyyyyy ze ty Ty sie nie smiej szykuj hale bedziemy prezkladac
klysek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Yyyyyy ze ty Ty sie nie smiej szykuj hale bedziemy prezkladac Ile to roboty Poważnie będziesz Q zakładał
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Yyyyyy ze ty Ty sie nie smiej szykuj hale bedziemy prezkladac Ile to roboty Poważnie będziesz Q zakładał no powaga od jawora zakupilem wszystkie graty do Q widzisz jak wujek Wladek i wujek Cwiara mnie wmanerwowali w zakupy
klysek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 O w k**we to kiedy rezamy i gdzie jedziemy
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 O w k**we to kiedy rezamy i gdzie jedziemy Panie Prezes jeszcze nie mam gratow ale spokojnie spokojnie dogadamy sie wszystko w swoim czasie
klysek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 O w k**we to kiedy rezamy i gdzie jedziemy Panie Prezes jeszcze nie mam gratow ale spokojnie spokojnie dogadamy sie wszystko w swoim czasie Kolejna wyprawa
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 O w k**we to kiedy rezamy i gdzie jedziemy Ja sie przyłączam do rezania chlejusy Gąbka kiedy planujesz przeszczep ?
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 O w k**we to kiedy rezamy i gdzie jedziemy Ja sie przyłączam do rezania chlejusy Gąbka kiedy planujesz przeszczep ? ale czego Q czy watroby
klysek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 O w k**we to kiedy rezamy i gdzie jedziemy Ja sie przyłączam do rezania chlejusy Gąbka kiedy planujesz przeszczep ? Napewno będziesz w pracy
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 O w k**we to kiedy rezamy i gdzie jedziemy Ja sie przyłączam do rezania chlejusy Gąbka kiedy planujesz przeszczep ? ale czego Q czy watroby Yebany
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 jak bedzie znana data godzina i miejsce zostaniecie o tym poinformowani
Panton Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) kanu - uuujowo bo każdy kto widzi silnik mówi "kuuuuwa ile to pali??!!" do DJ przyjechał klient i z tym samym tekstem wyskoczył więc chyba dobrze nie jest klysek - cwaniakujesz ale poczekaj jak w lutym dooopier*** śniegu z lodem i tak będzie trzymać do wielkanocy Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Panton
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 jak bedzie znana data godzina i miejsce zostaniecie o tym poinformowani No powiem Ci że tego to się po Tobie Tomaszu nie spodziewałem
klysek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 kanu - uuujowo bo każdy kto widzi silnik mówi "kuuuuwa ile to pali??!!" do DJ przyjechał klient i z tym samym tekstem wyskoczył więc chyba dobrze nie jest klysek - cwaniakujesz ale poczekaj jak w lutym dooopier*** śniegu z lodem i tak będzie trzymać do wielkanocy Wypluj te słowa bo. W lutym chce zacząć z budowa
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 kanu - uuujowo bo każdy kto widzi silnik mówi "kuuuuwa ile to pali??!!" do DJ przyjechał klient i z tym samym tekstem wyskoczył więc chyba dobrze nie jest klysek - cwaniakujesz ale poczekaj jak w lutym dooopier*** śniegu z lodem i tak będzie trzymać do wielkanocy Wypluj te słowa bo. W lutym chce zacząć z budowa a KLysiu gadalem z panami elektrykami na czwartek powinin byc swistek papieru o ktorym gadalismy
Rekomendowane odpowiedzi