klysek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 niech teście zaczną myśleć nad prezentem ślubnym co najmniej B7 :gwizdanie: B7 to jest minimum z minimum najlepiej to jak by kupili concepta B9
bartek1605 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 o dzieci trzeba dbać [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 21:39_________________________________________________a mi się drzwiczki w skrzynce rozpieprzyły i cały czas pluje że mam nową wiadomość
chriss Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 A co tu taka cisza :gwizdanie: Może na jakiegoś nocnego spota pojechali albo Tomek kawalerską stawia
MarianekZg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 A co tu taka cisza :gwizdanie: Może na jakiegoś nocnego spota pojechali albo Tomek kawalerską stawia Dobre, dobre :good: :polew: nie powiem coś bym się napił [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 22:55_________________________________________________ niech teście zaczną myśleć nad prezentem ślubnym co najmniej B7 :gwizdanie: w spadku dostanie B6 Avant w myszowatym kolorze a teściu postawi z weselnej kasy " to co w stopce " :naughty: :polew: [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 22:57_________________________________________________chriss - u może ty mnie oświecisz - co w weekend jakiś spocik , piłka, fotospot, mów do mnie bo nie nadążam - wczoraj mnie nie było i troszkę wypadłem z obiegu :kox:
chriss Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 A co tu taka cisza :gwizdanie: Może na jakiegoś nocnego spota pojechali albo Tomek kawalerską stawia Dobre, dobre :good: :polew: nie powiem coś bym się napił [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 22:55_________________________________________________ niech teście zaczną myśleć nad prezentem ślubnym co najmniej B7 :gwizdanie: w spadku dostanie B6 Avant w myszowatym kolorze a teściu postawi z weselnej kasy " to co w stopce " :naughty: :polew: i tak trzymać :polew:
MarianekZg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 SYNU ty już też w kokonie :?: :?: - no nie ma z kim pogadać - LUDZISKA ŚPITAAAAAAAA :wallbash: :wallbash:
Tobi_one Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 SYNU ty już też w kokonie :?: :?: - no nie ma z kim pogadać - LUDZISKA ŚPITAAAAAAAA :wallbash: :wallbash: e tam dopiero kładziemy się dobrej nocki... nie chce mi się czytać tego spamu zresztą jutro pracowity dzionek chyba się zapowiada...
chriss Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Widze że sie tu nam SYNÓW namnożyło może i ja bym sie uśmiechnął ale już nie te lata Mariusz może jakiś casting zrobimy na zięcia :polew:
Bartas Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 kufa napisalem ze spot w niedziele ale czy na pewno bo nie chce mi sie przebijac przez te strony spamu :wallbash:
MarianekZg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 kufa napisalem ze spot w niedziele ale czy na pewno bo nie chce mi sie przebijac przez te strony spamu :wallbash: no właśnie ja też próbuje się dowiedzieć ale bez efektu :wallbash:
chriss Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 kufa napisalem ze spot w niedziele ale czy na pewno bo nie chce mi sie przebijac przez te strony spamu :wallbash: podobno parę osób sie wybiera ale na ile procent kufa napisalem ze spot w niedziele ale czy na pewno bo nie chce mi sie przebijac przez te strony spamu :wallbash: ale to ma być spot czy piłka
MarianekZg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 chrissu - ale na pilkę czy tylko na spota :?: :?:
Bartas Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 a no to podjedziemy z mloda. na gale na dworzu sie nie pisze
chriss Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 chrissu - ale na pilkę czy tylko na spota :?: :?: z tego co czytalem to chyba na piłkę wiec ja juz nie wiem czy piłka czy spot czy to i to Kimi był najbardziej napalony hehehe
MarianekZg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 We will see - trzeba być przygotowanym na wszystko :naughty:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 23:37_________________________________________________Ja spada do wyrka - miłej nocki dla wszystkich , którzy jeszcze zajrzą tu dzisiaj :wink4:
chriss Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 dobrej nocki -też będę uciekał
klysek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 śpiochy Asienka jakie spiochy :decayed:a tak wogole to my sie jeszcze nie poznalismy Tomwek jestem chlopoki w niedziele jest gala i spot w jednym [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 00:12_________________________________________________to dzisiaj chyba ja mam ten zaszczyt zrobic PSZTRYK
Gość osetti Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 śpiochy Asienka jakie spiochy :decayed:a tak wogole to my sie jeszcze nie poznalismy Tomwek jestem witam Tomeczku bardzo mi miło
klysek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 śpiochy Asienka jakie spiochy :decayed:a tak wogole to my sie jeszcze nie poznalismy Tomwek jestem witam Tomeczku bardzo mi miło helooooooo myslalem ze dostane jakies buzi ale widze ze ja musze dac Asiusia ja lece w kokonik :gwizdanie: bo na 8 do roboty :gwizdanie: spadam buziaki kolo :hi:owych snow
Rekomendowane odpowiedzi