Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to ja może nie będę przyjeżdżał

Nie no, przyjedź, przyjedź, u nas już nikt nie ma zębów i nie ma komu wybijać :D

Opublikowano

to jak tak stawiasz sprawę to rozumiem:) wszyscy bez zębów :>

Opublikowano

heheh dolaczysz do nas :D kazdy ma takiego dildosa jak przyjmiesz strzala od kazdego to nawet plecow nie bedziesz mial :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::kox::decayed:

Opublikowano

tylko sniezynka ma zeby bo on stworzyl spoty :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: on ma za to :boobs: i dildosy sie znowu przydaja :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:siema: typy :gwizdanie:
Opublikowano

siema Chlopaku :naughty:

Opublikowano

:siema: typy :gwizdanie:

Siemanko :papa:

Opublikowano

ale mnie tu dlugo nie bylo jakies 5 dni :decayed:[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 18:51_________________________________________________chyba mnie ominal jakis spocik w niedziele ????? ;( pierwszy od roku :wallbash:

Opublikowano

ale mnie tu dlugo nie bylo jakies 5 dni :decayed:[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 18:51_________________________________________________chyba mnie ominal jakis spocik w niedziele ????? ;( pierwszy od roku :wallbash:

No, peszek :D

Mówię Ci, ale była jazda... laski tańczyły na stole, browar się lał (no wiesz, wódy nie piliśmy, bo bylismy autami ;) ) - impreza była taka :kox:

Opublikowano

pomozcie i zaglosujcie na karoline owczarz :D Karolina Owczarz http://www.uski.edu.pl/?page=ankieta&sid=7&odk=90&str=3 (numer strony moze sie zmieniac!!) [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 19:11_________________________________________________to jest moja :) kolezanka :P:D :D :D

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: dzieki za glosy :D

Opublikowano

pomozcie i zaglosujcie na karoline owczarz :D Karolina Owczarz http://www.uski.edu.pl/?page=ankieta&sid=7&odk=90&str=3 (numer strony moze sie zmieniac!!) [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 19:11_________________________________________________to jest moja :) kolezanka :P:D :D :D

Kliknąłem ;)

Opublikowano

Powiem tak, Seba.

Ta Twoja koleżanka to zdrowa du...

ładna jest ;)