Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to piknie to jak wroce w niedziele to musze przeprowadzic taki manewr,

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to piknie to jak wroce w niedziele to musze przeprowadzic taki manewr,

to jest pięć minet roboty - tylko odpowiedni klucz i żarówka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 20:26_________________________________________________ja jutro muszę wymienić pozycję z przodu i aż mnie trzęsie :wallbash: - muszę całą lampkę też wyjąć i ją rozkręcić a przy przednich jest więcej roboty

Opublikowano

maskę to podniosłem chyba dwa razy jak oglądałem auto i kobita od ubezpieczenia jak zdjęcie robiła, ale skoro mówisz ze jest już gorzej więc może zajrzę kiedyś i się przygotuje w razie czego, w moim poprzednim aucie jak miałem z tyłu żarówkę wymienić to wszystko co możliwe wykręcałem żeby najwygodniej mi było wymienić a z przodu pierwszy raz 3godz żarówkę zmieniałem nie ma kompletnie dojścia

Opublikowano

Ja ostatnio wymieniałem prawą przednią pozycję - w B5 trzeba do tego wykręcić wlot powietrza do filtra, żeby się dobrać do lampy od tylca :D

tomek881025, jak się jeździ ? :naughty:

Przy okazji - to Twoje pierwsze auto/pierwsze Audi ?

Opublikowano

auto nie pierwsze, wcześniejsze ukradli ale to nie było Audi. Jeździ się za***iście, wgrałem dzisiaj polskie menu a teraz szukam jakiś alu felg bo niestety z niemczech na stalowych przyjechał i zimowych

Opublikowano

ja na początku mojej przygody z Audi też miałem problem z wymianą z przodu - nie wiedziałem w ogóle jak się za to zabrać - ale co :wink4: klik klik na forum + trochę popytałem i w tej chwili to górką 15 minut i żarówka wymieniona :good: :good:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 20:41_________________________________________________

auto nie pierwsze, wcześniejsze ukradli ale to nie było Audi. Jeździ się za***iście, wgrałem dzisiaj polskie menu a teraz szukam jakiś alu felg bo niestety z niemczech na stalowych przyjechał i zimowych

fajna fela to podstawa :good: :good: ja w tej chwili też mam stalówkę zimową ale na przyszły sezon już wrzucę alu - zupełnie inaczej autko wygląda :naughty: :naughty:

Opublikowano

już wiem kto będzie mi wymieniać żarówki przednie :gwizdanie:

Opublikowano

ja muszę zakupić oponki i fele, w ogóle jak coś to mam dojście do tanich opon nowych

Opublikowano

ja muszę zakupić oponki i fele, w ogóle jak coś to mam dojście do tanich opon nowych

tanich powiadasz :mysli: za ile mogę łyknąć u ciebie Lato Pirelli P7 205/55/16 :cool1:

Opublikowano

tanich powiadasz :mysli: za ile mogę łyknąć u ciebie Lato Pirelli P7 205/55/16 :cool1:

To ja też chcę ! :D

Mam taki sam rozmiar, teraz mam Dunlopy SP Sport

Opublikowano

Ja jeszcze do końca nie wiem :no: czy 16" - chodzą za mną RS4 17" więc zobaczymy - Tomek ale cenę poproszę :good: :good:

Opublikowano

dowiem się w poniedziałek i Wam powiem ok? bo teraz nie ma mnie w Łodzi ale wiem że średnio mam zniżki 35-40% na oponie zniżki[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 20:55_________________________________________________ja do swojej chce 17" założyć

Opublikowano

dowiem się w poniedziałek i Wam powiem ok? bo teraz nie ma mnie w Łodzi ale wiem że średnio mam zniżki 35-40% na oponie zniżki

:good:

To może zróbmy inaczej, jak możesz, przygotuj jakiś cennik kilku marek (Pirelki, Dunlopy, Bridgestony, Miszelinki, może Toyo - no wiesz o co chodzi) na ten rozmiar 205/55 R16 i dla Mario na 17-ki ( to będą wtedy 225/45 R17? :mysli: ), co byśmy się mogli zorientować, jakie to będą koszta.

Opublikowano

to ja pojadę do tego kola i on mi wydrukuje ceny na 16 i 17 na rożne modele to wrzucę tutaj

Opublikowano

dowiem się w poniedziałek i Wam powiem ok? bo teraz nie ma mnie w Łodzi ale wiem że średnio mam zniżki 35-40% na oponie zniżki[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 20:55_________________________________________________ja do swojej chce 17" założyć

powiem szczerze że jak byś pyknął 18" też źle by nie wyglądała :naughty: :naughty: :naughty: przynajmniej tak uważam z tego co widzę na forum :wink4: :wink4:

Opublikowano

powiem szczerze że jak byś pyknął 18" też źle by nie wyglądała :naughty: :naughty: :naughty: przynajmniej tak uważam z tego co widzę na forum :wink4: :wink4:

Załóz 20'' :D

Co sie będziesz szczypał :decayed:

Opublikowano

wiem ze jak brałem w zeszłym roku 205/55R16 TOYO PROXES T1R 250zl z wyważeniem i założeniem płaciłem jak dobrze pamietam[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:02_________________________________________________fajnie wyglądają ale też muszę cenowo trochę patrzeć

Opublikowano

wiem ze jak brałem w zeszłym roku 205/55R16 TOYO PROXES T1R 250zl z wyważeniem i założeniem płaciłem jak dobrze pamietam[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:02_________________________________________________fajnie wyglądają ale też muszę cenowo trochę patrzeć

cena nie najgorsza :naughty: ja swoją drogą poproszę o Pirelki :wink4: z drugiej strony, opony to jedyne połączenie autka z ziemią - chyba nie można za wszelką cenę oszczędzać :no:

Opublikowano

TOYO PROXES T1R 250zl

Ja chcę..... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

F52276.jpg

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

nie no opony to będę brał sprawdzone a nie firmy krzak tylko o rozmiar w tym momencie chodzi:)[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:10_________________________________________________no w zeszłym roku tak płaciłem tylko teraz vat idzie w górę i nie wiem jak to będzie cenowo się przekładać wszystko