Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kimi-asek podzielam twoje zdanie że zajebiaszczo wygląda ale jak ktoś dużo jeździ to potrzebuje oponki dobrej a zarazem uniwersalnej - z tego co wiem Pirelka świetnie daje sobie rade w deszczu i na suchym a poza tym jest cicha

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja generalnie bardzo lubię firmę Toyo, dobrze mi się kojarzy (drift, te sprawy, no, i te sprawy też.... :gwizdanie: )

tmodel1.jpg

:decayed:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:14_________________________________________________

Kimi-asek podzielam twoje zdanie że zajebiaszczo wygląda ale jak ktoś dużo jeździ to potrzebuje oponki dobrej a zarazem uniwersalnej - z tego co wiem Pirelka świetnie daje sobie rade w deszczu i na suchym a poza tym jest cicha

Popieram :good:

Ale TOYO to też dobre gumy.

Opublikowano

zobaczymy w poniedziałek Wam wszystko powiem od kiedy będą mieli opony na lato i za ile

Opublikowano

nie no opony to będę brał sprawdzone a nie firmy krzak tylko o rozmiar w tym momencie chodzi:)[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:10_________________________________________________no w zeszłym roku tak płaciłem tylko teraz vat idzie w górę i nie wiem jak to będzie cenowo się przekładać wszystko

no właśnie ja chcę jeszcze kupić w tym roku :wink4: alusy zalegają na strychu puste tzn bez oponek więc tak czy inaczej będę musiał kupić :kox:

Opublikowano

Opuszczę Was na trochę, bo mnie Nikola pili, żebym z nią jakąś bajkę obejrzał. :tongue4:

Opublikowano

jak chcesz to możemy się w tygodniu jakoś ustawić to podjedziemy tam to od razu Ci powiedzą co i jak

Opublikowano

Kimi widzę że ty jesteś wzrokowcem jednak :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:21_________________________________________________

jak chcesz to możemy się w tygodniu jakoś ustawić to podjedziemy tam to od razu Ci powiedzą co i jak

Tomciu cytuj żeby było wiadomo co i jak i do kogo :wink4:

Opublikowano

Kimi widzę że ty jesteś wzrokowcem jednak :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:21_________________________________________________

jeśli w Łodzi to ja chętnie mogę podjechać :wink4: :wink4:

Opublikowano

w Łodzi koło stadionu widzewa

jeśli w Łodzi to ja chętnie mogę podjechać :wink4: :wink4:

[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________moja odp miala być niżej:P[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:27_________________________________________________to napisze jeszcze raz osobno w Łodzi kolo stadionu widzewa
Opublikowano

przy stadionie :mysli: jak się firma nazywa :?: :?: :?:

Jak jest duży cytat to odpowiedź musisz wstawić na samym dole :wink4: :wink4: :good: :good:

Opublikowano

fela.jpg

o takiej myśle[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________

Jak jest duży cytat to odpowiedź musisz wstawić na samym dole :wink4: :wink4: :good: :good:

kolo stacji statoil jest taki sklep z oponami i tam znajomi siedzą i załatwiaja

Opublikowano

tomek, czuję, że zakocham się w twojej niuni :slina:

:doh1: :doh1: :doh1: :punish: :punish: :punish: :punish: :punish::baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

Opublikowano

no ja właśnie też od razu jak zobaczyłem to pow sobie że ta musi być w tym ze znalazłem tylko 17" wiec chyba taka będzie

Opublikowano

fela.jpg

o takiej myśle[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________

tam gdzie był kiedyś Carman :naughty:

Opublikowano

fela.jpg

tam gdzie był kiedyś Carman :naughty:

nie kolo Carmana jest stacja gazu i obok taki budynek z białej cegły jak dobrze pamiętam tam mają pełno reklam opon

Opublikowano

no ja właśnie też od razu jak zobaczyłem to pow sobie że ta musi być w tym ze znalazłem tylko 17" wiec chyba taka będzie

niuni, znaczy się w A4 a nie w samej feldze :doh1: :wink4:

Opublikowano

niuni, znaczy się w A4 a nie w samej feldze :doh1: :wink4:

ma małe ubytki trzeba parę zaprawek zrobić[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:44_________________________________________________spotkamy się na zlocie to ocenicie ją bo ja się jeszcze za dobrze nie znam to byście może coś podpowiedzieli co??