MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Kimi-asek podzielam twoje zdanie że zajebiaszczo wygląda ale jak ktoś dużo jeździ to potrzebuje oponki dobrej a zarazem uniwersalnej - z tego co wiem Pirelka świetnie daje sobie rade w deszczu i na suchym a poza tym jest cicha
Kimi Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja generalnie bardzo lubię firmę Toyo, dobrze mi się kojarzy (drift, te sprawy, no, i te sprawy też.... :gwizdanie: ) [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:14_________________________________________________ Kimi-asek podzielam twoje zdanie że zajebiaszczo wygląda ale jak ktoś dużo jeździ to potrzebuje oponki dobrej a zarazem uniwersalnej - z tego co wiem Pirelka świetnie daje sobie rade w deszczu i na suchym a poza tym jest cicha Popieram Ale TOYO to też dobre gumy.
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 zobaczymy w poniedziałek Wam wszystko powiem od kiedy będą mieli opony na lato i za ile
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 nie no opony to będę brał sprawdzone a nie firmy krzak tylko o rozmiar w tym momencie chodzi:)[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:10_________________________________________________no w zeszłym roku tak płaciłem tylko teraz vat idzie w górę i nie wiem jak to będzie cenowo się przekładać wszystko no właśnie ja chcę jeszcze kupić w tym roku alusy zalegają na strychu puste tzn bez oponek więc tak czy inaczej będę musiał kupić
Kimi Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opuszczę Was na trochę, bo mnie Nikola pili, żebym z nią jakąś bajkę obejrzał.
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 jak chcesz to możemy się w tygodniu jakoś ustawić to podjedziemy tam to od razu Ci powiedzą co i jak
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Kimi widzę że ty jesteś wzrokowcem jednak :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:21_________________________________________________ jak chcesz to możemy się w tygodniu jakoś ustawić to podjedziemy tam to od razu Ci powiedzą co i jak Tomciu cytuj żeby było wiadomo co i jak i do kogo
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Kimi widzę że ty jesteś wzrokowcem jednak :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:21_________________________________________________ jak chcesz to możemy się w tygodniu jakoś ustawić to podjedziemy tam to od razu Ci powiedzą co i jak Tomciu cytuj żeby było wiadomo co i jak i do kogo jeśli w Łodzi to ja chętnie mogę podjechać :wink4:
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Kimi widzę że ty jesteś wzrokowcem jednak :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:21_________________________________________________ jak chcesz to możemy się w tygodniu jakoś ustawić to podjedziemy tam to od razu Ci powiedzą co i jak Tomciu cytuj żeby było wiadomo co i jak i do kogo w Łodzi koło stadionu widzewa jeśli w Łodzi to ja chętnie mogę podjechać :wink4: [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________moja odp miala być niżej:P[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:27_________________________________________________to napisze jeszcze raz osobno w Łodzi kolo stadionu widzewa
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 przy stadionie jak się firma nazywa :?: :?: :?: Jak jest duży cytat to odpowiedź musisz wstawić na samym dole :wink4: :good:
kachnazgierz Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 dobra guma to podstawa najlepiej miętowa
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 o takiej myśle[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________ przy stadionie jak się firma nazywa :?: :?: :?: Jak jest duży cytat to odpowiedź musisz wstawić na samym dole :wink4: :good: kolo stacji statoil jest taki sklep z oponami i tam znajomi siedzą i załatwiaja
kachnazgierz Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 tomek, czuję, że zakocham się w twojej niuni
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 tomek, czuję, że zakocham się w twojej niuni :doh1: :doh1: :doh1: :punish: :punish: :baseball: :baseball:
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 tomek, czuję, że zakocham się w twojej niuni no ja właśnie też od razu jak zobaczyłem to pow sobie że ta musi być w tym ze znalazłem tylko 17" wiec chyba taka będzie
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 o takiej myśle[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________ przy stadionie jak się firma nazywa :?: :?: :?: Jak jest duży cytat to odpowiedź musisz wstawić na samym dole :wink4: :good: kolo stacji statoil jest taki sklep z oponami i tam znajomi siedzą i załatwiaja tam gdzie był kiedyś Carman
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 o takiej myśle[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________ przy stadionie jak się firma nazywa :?: :?: :?: Jak jest duży cytat to odpowiedź musisz wstawić na samym dole :wink4: :good: kolo stacji statoil jest taki sklep z oponami i tam znajomi siedzą i załatwiaja tam gdzie był kiedyś Carman nie kolo Carmana jest stacja gazu i obok taki budynek z białej cegły jak dobrze pamiętam tam mają pełno reklam opon
kachnazgierz Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 tomek, czuję, że zakocham się w twojej niuni no ja właśnie też od razu jak zobaczyłem to pow sobie że ta musi być w tym ze znalazłem tylko 17" wiec chyba taka będzie niuni, znaczy się w A4 a nie w samej feldze :doh1:
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 tomek, czuję, że zakocham się w twojej niuni no ja właśnie też od razu jak zobaczyłem to pow sobie że ta musi być w tym ze znalazłem tylko 17" wiec chyba taka będzie niuni, znaczy się w A4 a nie w samej feldze :doh1: ma małe ubytki trzeba parę zaprawek zrobić[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:44_________________________________________________spotkamy się na zlocie to ocenicie ją bo ja się jeszcze za dobrze nie znam to byście może coś podpowiedzieli co??
Rekomendowane odpowiedzi