Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zamówiłem właśnie taki pod choinkę :gwizdanie: Siemka Tandeta, nie wiem, czym się zachwycacie :gwizdanie: W czarnym macie by była gites, a tak to się świeci jak psu jajca
chriss Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zamówiłem właśnie taki pod choinkę :gwizdanie: Siemka Tandeta, nie wiem, czym się zachwycacie :gwizdanie: W czarnym macie by była gites, a tak to się świeci jak psu jajca ale nie wziąłeś pod uwagę że w tym chromie żaden radar mnie nie namierzy
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ale nie wziąłeś pod uwagę że w tym chromie żaden radar mnie nie namierzy Tak tak, na pewno :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 :naughty: wlasnie wrocilem z driftowania hehehe nie ma to jak daewoo nexia i oponki calosezonowe 6 letnie
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 :naughty: wlasnie wrocilem z driftowania hehehe nie ma to jak daewoo nexia i oponki calosezonowe 6 letnie Nexia cała?
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 jo cala ale kurde raz byl moment krytyczny jakbym zmiezyl to moze z 10 cm braklo jak sie zatrzymalem bo na szczescie sie zatrzymalem hehhehe a tera PYK-nę ktos ??
MarianekZg Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ja niestety nie mogę [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 22:01_________________________________________________Ale kimi pewnie pyknie albo już pyka
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 a to czemu nie mozesz ?? odwyk ??
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ja niestety nie mogę [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 22:01_________________________________________________Ale kimi pewnie pyknie albo już pyka Za chwilkę jakiegos drineczka z żoneczką Bejbuś u teściowej, trzeba korzystać, nie? :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 no to nie pij tylko cos innego
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no to nie pij tylko cos innego Nie bój żaby
MarianekZg Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 nie nie broń boże żaden odwyk, Pani Kasia poszła dziś do koleżanki na imieniny i będę po nią jechał do miasta (tańcują na Zachodniej przy Więckowskiego)
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 hmmm a o ktorej wrocisz ?? :naughty: GO Kimi GO Kimi GO Kimi
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 nie nie broń boże żaden odwyk, Pani Kasia poszła dziś do koleżanki na imieniny i będę po nią jechał do miasta (tańcują na Zachodniej przy Więckowskiego) Babski wieczór? [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 22:10_________________________________________________ hmmm a o ktorej wrocisz ?? :naughty: GO Kimi GO Kimi GO Kimi
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 kapitalny konkursik usmialem sie http://www.sadistic.pl/wipeout-season-3-vt57859.htm
MarianekZg Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Seba pytasz o której wrócę ??? niestety czekam na tel jak będą miały dosyć - myślę, że może to być już nie długo :polew: Kimi nie to imieniny jednej z nich i są też tam faceci ale jakoś towarzystwa nie trawię :kox:
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Seba pytasz o której wrócę ??? niestety czekam na tel jak będą miały dosyć - myślę, że może to być już nie długo :polew: Kimi nie to imieniny jednej z nich i są też tam faceci ale jakoś towarzystwa nie trawię :kox: Rozumiem, że są to panowie NIE jeżdżący ?
Seba_LDZ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 hehhe no to Mario ja mam jeszcze cos i jeszcze troche wiec moze jak wrocisz to PYK-niesz a ja pewnie bede
MarianekZg Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Seba pytasz o której wrócę ??? niestety czekam na tel jak będą miały dosyć - myślę, że może to być już nie długo :polew: Kimi nie to imieniny jednej z nich i są też tam faceci ale jakoś towarzystwa nie trawię :kox: Rozumiem, że są to panowie NIE jeżdżący ? :good: przy takiej wersji pozostańmy :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 22:24_________________________________________________ hehhe no to Mario ja mam jeszcze cos i jeszcze troche wiec moze jak wrocisz to PYK-niesz a ja pewnie bede zapewniam, że się odezwę :wink4: najwyżej PYK-nę samemu :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mmmm... Pina Colada Wasze zdrowie, Panowie
Rekomendowane odpowiedzi