Gość Faworek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tu sie pochwalcie jakie prezenty dostaliscie pod choinke
Gość davido31 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 PHILIPS Maszynka do golenia Philishave HQ6707 CoolSkin i drukarkę EPSON STYLUS DX7400 :th:
Gość Faworek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 No wiec ja dostalem paczke cukierkow Michaszki lol, paczke ptasiego mleczka, princesse, wafle takie duze tortowe, i czekloade he Ale wiekszy prezent dostane po swietach he bo sponsoring na naprawe samochodu pozdro
pet3r Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 standard - skarpetki, kalesony, t-shirt, czekolada, poza tym z nowości - pasta do zębów liczyłem na kluczyki do S4 ale nie wyszło, może w przyszłym roku.
talib1990 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 jakąś bluze... Lacoste Czerwoną perfumki ... 1 gb ramu noi szmal a i kursu na prawko
Gość Murzyn Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja oddalem siostre w prezencie jej facetowi - cieszyl sie - na szczescie prezentow nie mozna reklamowac
Gość Faworek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja oddalem siostre w prezencie jej facetowi - cieszyl sie - na szczescie prezentow nie mozna reklamowac hahaha dobre ja moge oddac brata komus:)
cayenne Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałęm nową dziewczynę...z allegro ma na imie Ewa i jest mulatką .Kochamy się
Gość Murzyn Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja jestem tolerancyjny cayenne http://deser.gazeta.pl/deser/1,83452,4385697.html
cayenne Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja jestem tolerancyjny cayenne http://deser.gazeta.pl/deser/1,83452,4385697.html Na święta każdy jest tolerancyjny Spoko moja to typowa blachara,z auta nie wysiada. na razie uczę jak mam na imie,bo ona tylko po francusku
Reggi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 standard - skarpetki, kalesony, t-shirt :polew: to samo co i u mnie ... jak zwykle nie trafili w gust :polew: :drunk: :drunk: Cza na pasterke iść :drunk: Ano ..jeszcze od Kobiety dostałęm koszule i spinki Hugo Bossa
Diego Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Capture One ver. 4 -- przyznaje to dosc niszowy prezencik, soft sluzacy do obrobki plikow raw. Chcialem kupic starsza wersje... a tu no, no dziekuje kochanie :drool:
pet3r Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 ,, 1 dniowa szkoła Subaru na Bemowie" czemu ja takich prezentów nie dostaję? ;(
ykk Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dostalem paczke lizakow.. :kox: :kox: No i szmal. Wole szmal niz prezenty.. bo lepiej cos sobie samemu kupic..
Reggi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 ,, 1 dniowa szkoła Subaru na Bemowie" czemu ja takich prezentów nie dostaję? ;( .. bo mikołaj zwęszył że dałeś plamy w tym roku
lukaszr Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem też jakieś drobnostki, ale potrafiące sprawić radość. Jednakże jest jeszcze prezent (miałem nadzieję dostać go na urodzinki 4 dni temu, ale dostałem tylko jego fotki , bo na razie jest baaaaaaaardzo daleko stąd), którego ze względu na problemy natury technicznej jeszcze nie dostałem, ale mam nadzieję, że niedługo się doczekam tym bardziej, że bardzo mi na nim zależy - jest wyjątkowy, bo ciężko go zdobyć, jest bardzo wartościowy, a zarazem bezcenny, jest niezapomniany, bo wywiera niezapomniane wrażenia.
Gość Murzyn Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem też jakieś drobnostki, ale potrafiące sprawić radość. Jednakże jest jeszcze prezent (miałem nadzieję dostać go na urodzinki 4 dni temu, ale dostałem tylko jego fotki , bo na razie jest baaaaaaaardzo daleko stąd), którego ze względu na problemy natury technicznej jeszcze nie dostałem, ale mam nadzieję, że niedługo się doczekam tym bardziej, że bardzo mi na nim zależy - jest wyjątkowy, bo ciężko go zdobyć, jest bardzo wartościowy, a zarazem bezcenny, jest niezapomniany, bo wywiera niezapomniane wrażenia. GT22
lukaszr Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 GT22 Murzyn, jak już Ty coś odpalisz to szok :polew: Nie trafiłeś
pet3r Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem też jakieś drobnostki, ale potrafiące sprawić radość. Jednakże jest jeszcze prezent (miałem nadzieję dostać go na urodzinki 4 dni temu, ale dostałem tylko jego fotki , bo na razie jest baaaaaaaardzo daleko stąd), którego ze względu na problemy natury technicznej jeszcze nie dostałem, ale mam nadzieję, że niedługo się doczekam tym bardziej, że bardzo mi na nim zależy - jest wyjątkowy, bo ciężko go zdobyć, jest bardzo wartościowy, a zarazem bezcenny, jest niezapomniany, bo wywiera niezapomniane wrażenia. pochwal się a nie jakimiś tajemnicami rzucasz... [br]Dopisany: 24 Grudzień 2007, 22:50 _________________________________________________ ,, 1 dniowa szkoła Subaru na Bemowie" czemu ja takich prezentów nie dostaję? ;( .. bo mikołaj zwęszył że dałeś plamy w tym roku kurde, skubany wie chyba wszystko
Rekomendowane odpowiedzi