Huberto_v Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 huberto jesteś moim GURU super!! thx ze super... ale z tym guru to nie przesadzaj i bierz sie za moda
michal-oracz Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Bardzo fajnie opisane ciekawe cz mi tak samo łatwo pójdzie w b5
Huberto_v Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 Wszystko zalezy jaka jest konstrukcja zaglowka i czy przedziejesz kable ... jezeli jest podobnie jak w B6/B7 to
addassko Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 no juz niedlugo skorzystam z twojej fotorelacji :) graty kupione teraz tylko montaz
Huberto_v Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Opublikowano 5 Marca 2012 Super powodzonka! W razie czego to pytaj
addassko Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Super powodzonka! W razie czego to pytaj jasne :thumbup1:
Huberto_v Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 addassko jaki lcd bedziesz rezal?
addassko Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 addassko jaki lcd bedziesz rezal? najprawdopodobniej 2 x Alpine TME M 780 - 7' :naughty:
addassko Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 WoW szacun ... zobaczymy jak wyjdzie do BT jade z Tolkiem jego autkiem wiec nei bedzie okazji pokazac ale... mysle ze do tego czasu i tak nie dam rady tego ruszyc bo cierpie w chwili obecnej na tzw ABC czyli Absolutny Brak Czasu...
Huberto_v Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 OoO szkoda... bo zobaczyl bym roznice (a moze nie bo pozniej bym chcial wymienic )...
addassko Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 OoO szkoda... bo zobaczyl bym roznice (a moze nie bo pozniej bym chcial wymienic )... bedzie okazja porownac jeszcze napewno :naughty:
tomaszw Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 PLISSS do autora o popraiwnie fotek, nie powiekszają sie, a bardzo chce zobaczyc z bliska jak to wyszło. Czy 7" to maks co wejdzie w zagłówki. Mi sie podoba ten LCD ,tylko czy da sie go przełozyc od naszych zaglówków http://allegro.pl/monitor-lcd-7-cali-w-zaglowku-skora-czarna-bezowa-i2188334647.html i bedzie dobrze pasował.
Huberto_v Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 PLISSS do autora o popraiwnie fotek, nie powiekszają sie, a bardzo chce zobaczyc z bliska jak to wyszło. Czy 7" to maks co wejdzie w zagłówki. Mi sie podoba ten LCD ,tylko czy da sie go przełozyc od naszych zaglówków http://allegro.pl/monitor-lcd-7-cali-w-zaglowku-skora-czarna-bezowa-i2188334647.html i bedzie dobrze pasował. podaj mi maila na pw to podesle zdjecia o wiekszej rozdzielczosci... do ori zaglowkow 7" to max, zreszta zobaczysz sam na zdjeciach ze wiecej raczej sie nie da... ten lcd z aukcji jest razem z zaglowkiem, takze po co chcesz przekladac? za duzo trzeba by bylo kombinowac, zreszta wydaje mi sie ze konstrukcja ori zaglowka nie pozwoli na to
addassko Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 PLISSS do autora o popraiwnie fotek, nie powiekszają sie, a bardzo chce zobaczyc z bliska jak to wyszło. Czy 7" to maks co wejdzie w zagłówki. Mi sie podoba ten LCD ,tylko czy da sie go przełozyc od naszych zaglówków http://allegro.pl/monitor-lcd-7-cali-w-zaglowku-skora-czarna-bezowa-i2188334647.html i bedzie dobrze pasował. podaj mi maila na pw to podesle zdjecia o wiekszej rozdzielczosci... do ori zaglowkow 7" to max, zreszta zobaczysz sam na zdjeciach ze wiecej raczej sie nie da... ten lcd z aukcji jest razem z zaglowkiem, takze po co chcesz przekladac? za duzo trzeba by bylo kombinowac, zreszta wydaje mi sie ze konstrukcja ori zaglowka nie pozwoli na to mozesz miec problem z przekladka do ORI jw kolega napisal
Transitpower Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 WoW szacun ... zobaczymy jak wyjdzie do BT jade z Tolkiem jego autkiem wiec nei bedzie okazji pokazac ale... mysle ze do tego czasu i tak nie dam rady tego ruszyc bo cierpie w chwili obecnej na tzw ABC czyli Absolutny Brak Czasu... Przepraszam że się wtrącam, ale ABC oznacza Absolutny Brak Cycków a nie czasu
addassko Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 WoW szacun ... zobaczymy jak wyjdzie do BT jade z Tolkiem jego autkiem wiec nei bedzie okazji pokazac ale... mysle ze do tego czasu i tak nie dam rady tego ruszyc bo cierpie w chwili obecnej na tzw ABC czyli Absolutny Brak Czasu... Przepraszam że się wtrącam, ale ABC oznacza Absolutny Brak Cycków a nie czasu ale u nas cyckow pod dostatkiem :kox:
R Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 jak masz rozwiązany dzwięk , przez słuchawki czy możesz też dać na głośniki? PEIYING jest o tyle, lepszy,że z przodu ma wyjście na każde słuchawki przewodowe, a Alpine nie ma tego wyjścia i trzeba jeszcze 200zł wydać na słuchawki bezprzewodowe do niego --> Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak jest z chłodzeniem, jak wsadziłeś w zagłówki nie grzeje się to wszystko? bo zapewne otwory do chłodzenia są z tyłu wyświetlacza.
Huberto_v Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 jak masz rozwiązany dzwięk , przez słuchawki czy możesz też dać na głośniki?PEIYING jest o tyle, lepszy,że z przodu ma wyjście na każde słuchawki przewodowe, a Alpine nie ma tego wyjścia i trzeba jeszcze 200zł wydać na słuchawki bezprzewodowe do niego --> Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak jest z chłodzeniem, jak wsadziłeś w zagłówki nie grzeje się to wszystko? bo zapewne otwory do chłodzenia są z tyłu wyświetlacza. Dzwiek idzie z dvd (ze schowka) trojnikiem do radia (tj. na glosniki) i do lcd (na sluchawki)... na sluchawkach masz zawsze... na glosniki jak ustawisz radio na ogladanie dvd... Tak, chlodzenie jest z tylu, ale nic mi sie nie grzeje...
Rekomendowane odpowiedzi