paczek081 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam No i się zmobilizowałem do zrobienia paru fotek. Furmanka ma 1.9 AVF ale seria długo nie wytrzymała bo wcześniej miałem 1.8T(w tym brakowało mocy), więc wymieniłem dmuchawkę na BRD + strojenie. Na razie jest 182KM 409NM może na lato będzie coś więcej, hamulce są brembo max i klocki ate i to tyle zmian jak na razie. Cała reszta jest serią powiększoną o pakiecik S-Line.
Artur82 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no kolorek piekny...no i sedan ale z s-line zewnatrz to chyba nie wile ma wspolnego jakies dalsze plany?? no i + za bixy
paczek081 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jeśli chodzi o środek to muszę poczekać na mobilizację
Stolkien Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ładna sztuka. 2 rurki by się przydały
bryleks Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Widzę Kolega z wklejeniem wlepy z nr rejestracyjnym czeka... ja też... już prawie rok i nie mogę się zmobilizować bo ciągle sobie powtarzam, że i tak zaraz szybę będę wymieniał... naklejkę ze strefą "3" też dalej mam
grzes1150 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 chyba najładnieszy kolor w b6 rób podwójny wydech z prostymi końcówkami
Rekomendowane odpowiedzi