rapens1 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam mam problem padła mi pompa centralnego zamka a konkretnie rozsypal mi sie ten wiatraczek co jest w srodku mam pytanie czy jest mozliwosc naprawy tego czy lepiej odrazu wymienic cala pompe? a i jeszcze jedno pytanie wiem ze jest duzo rodzajow pomp i maja rozne numery moja to 8D0 862 257E czy moga ja zmienic na inna?? POZDRAWIAM!
damian12759 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam, jeśli rozsypał sie grafitowy wirnik od pompki to mozna go wymienic, co do wymiany calej pompki to moze miec inne numery ale musial bys szukac takiej aby miala to co twoja czyli alarm i zdalne sterowanie
krupskim Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Mam taką pompkę jak szukasz . Pisz na PW
moicz Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 miałem podobny przypadek(rozsypał się wirnik), kupiłem pompkę z AUDI A6 C4 wymieniłem sam wirnik i wszystko działa
Skeeber Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 wirnik pasuje tez od golfa 3 - na szrocie kupisz za 20-30 PLN (założony u mnie )
krupskim Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nie każdy pasuje . Jesli już to tylko z pompki VDO. Hella były grubsze
Skeeber Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 przekladasz caly silnik z wirnikiem, mała przeróbka i wszystko pasuje, jest opisane na forum w dziele "sam naprawiam"
krupskim Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Można i tak , tylko silniczek ma wyjście rurką pod innym kątem i trzeba zrobić złączkę z wężyka
Rekomendowane odpowiedzi