Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Automatyka bram. Co poleciacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Witam mam zamiar ułatwić sobie nieco życie i zakupić jakiś zestaw do bramy na pilocik.

Pewnie nie jeden posiada takie urządzonko a przynajmniej ma jakieś doświadczenia.

Proszę powiedzcie mi czym się kierować przy wyborze i jakie firmy preferujecie?

A może jakieś konkretne modele??

Ogólnie potrzebuje jakieś urządzenie do bramy 2 skrzydłowej gdzieś skrzydło ma jakieś 1,5m czyli nie za wiele no i co najważniejsze żeby szybko otwierało i zamykało.

Czekam na odpowiedzi ;)

Opublikowano

Jesli masz kase to tylko firma NICE sprzecik konkretny, praktycznie bezawaryjny i z rozbudowana gwarancja, ewewntualnie moge polecic FAAC, tansza alternatywa ale tez bardzo dobra. W mojej firmie produkuje bramy, ogrodzenia itp. ogolnie reklamacji na te sprzety brak :)

Opublikowano

ja mam w domu system Nice i dobrze się spisuje :good:

Opublikowano

ja mam w domu system Nice i dobrze się spisuje :good:

U mnie tez jest NICE juz 7-my rok smiga :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

A i kwestia taka są jakby dwie wersje jedna z tym kołkiem pod plastikową obudową (chyba) na śrubie, oraz ala siłownik. Nie mówię tu o wersji hydraulicznej tylko tak to wygląda. Ma ktoś pojęcie jak to działa czym się różni i jakie ma plusy i minusy??

Opublikowano

Silownik jest lepszy,przedewszystkim mocniejszy..w zimie spokojnie daje sobie rade z odgarnieciem smiegu i przy okazji mniej awaryjny..

Opublikowano

polecam FAAC - niezniszczalna konstrukcja (metalowe elementy przekładni wewnątrz a nie tworzywo) + dobra cena :good:

Opublikowano
  • Autor

Jakieś modele?? (do małej bramy)

Opublikowano

piszesz żeby były szybkie jeśli będziesz szukał to tylko takie co mają łagodny start i łagodne zatrzymanie inaczej szybko się zużywają [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 21:03_________________________________________________

piszesz żeby były szybkie jeśli będziesz szukał to tylko takie co mają łagodny start i łagodne zatrzymanie inaczej szybko się zużywają

ja poszedłem do firmy co montują popytałem montowałem w 2000r i do tej pory bez jednej awarii a mieszkam na podhalu a tutaj jest czasami -30 i bez żadnego problemu śmiga a nie jest jakaś firmowa

Opublikowano
  • Autor

Siłownikiem nazywają też te ze śrubą która pewnie i tu się znajduje tyle że w innej obudowie

Opublikowano

Wiśniowski z NS ma za***iste bramy już 3 lata i wszystko działa bez problemu. :good:

Opublikowano

U moich rodziców jest od ponad 5 lat FAAC. Brama suwana, kute zdobione przęsła także siłownik nie ma lekko, ale nie było nigdy żadnej awarii :good:

Opublikowano

U moich rodziców jest od ponad 5 lat FAAC. Brama suwana, kute zdobione przęsła także siłownik nie ma lekko, ale nie było nigdy żadnej awarii :good:

wlasnie proponowalem juz wczesniej - u mnie u calej rodzinki FAAC 741, montowałem osobiscie, sprzet nie do zaj ..... :cool1:

Opublikowano

:hi:Polecam NICE a bo takiego mam juz ładnych pare lat i jest bezproblemowy.

Polecam tez zeszlifowanie /zaspawanie śrub montażowych, tak żeby sie nie dało odkręcić, bo któregoś pieknego dnia,

wciskam guzik a tu nic,wysiadam ,patrze a tu ktoś się nie bał i silowniki zajeb...ł :kwasny:

pozdrawiam