kshysiu85 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam mam pytanie, poniewaz ostatnio zdjalem tapicerke od strony kierowcy i od srodka do klamki przykrecony jest po boku jakis wylacznik krańcowy tzn jak podniose klamke w celu otwarcia drzwi to wtedy zawias wlacza ten wlacznik ale nic sie nie dzieje i nie wiem do czego on jest. Wstepne ustalenia byly takie ze myslalem ze to od alarmu ale alarm mam ale nie oryginalny tylko sam zakladalem. Bardzo prosze o pomoc.
bialy986 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Kolego czy to masz na myśli? http://img577.imageshack.us/i/blokadka.jpg/
kshysiu85 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nie nie.. Jak sciagne tapicerke to widac klamkę od tyłu i po prawej stronie klamki jest taki wichaster ktory po pociagnieciu klamki włącza ten włacznik... i nie mam pojecia do czego on sluzy a jak jest niepotrzebny to podepne pod niego krancowke z alarmu.. ze jak ktos złapie za klamke to wlaczy alarm.
wiesiek3d Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 To jest włącznik m.innymi oświetlenia wnętrza, myślę że mowa o wtyczce w zamku drzwi
Grodek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kolego czy to masz na myśli? http://img577.imageshack.us/i/blokadka.jpg/ Wtrącając ten właśnie przycisk zamykania/otwierania mi nie działa. Zdejmowałem boczek ale kostki na swoim miejscu wszystkie. Jest od tego przycisku jakis bezpiecznik ?
kshysiu85 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Hmm.. To jutro wrzuce zdjecie i dokladniej opisze o co mi chodzi..
adamq Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zapewne chodzi o podgrzewanie cylinderka zamka
Rekomendowane odpowiedzi