piotrek260180 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam mam pytanko czy ktoś wie co to może być i czy to oryginalne czy dorabiane. Mam w swoim audi pod kierownicą po lewej stronie nad tą lewą półeczką wyłacznik typu wyłacz załacz nie wciskany tylko taki który może być raz w jednej pozycji a po przełaczeniu w drugiej pozycji i ma zielona diode , doprowadzone do niego są dwa przewody a wyłacznik ma trzy wyjścia. przewody idą obydwa razem na dół powykładzinę wchodzą po lewej stronie pedału sprzegła dalej nie wiem gdzie idą.
Maxcudo Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Może jakieś foto? Łatwiej by było, ale z tego co kojaze to chyba to nie ori, tylko ktoś coś dorobił A dzieje się coś jak włączysz /wyłączysz? :mysli:
piotrek260180 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Właśnie że nic się nie dzieje dioda też się nie zapala , może to powiązane z tym alarmem co go mam i opisywałem w innym wątku za tablicą bezpieczników mam centralkę alarmu i czujnik wstrząsowy ale też nic nie działa
Rekomendowane odpowiedzi