Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok socjalizm to syf, demokracja ma plusy, ale nie w naszym ogłupionym społeczeństwie.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bajk, za rok wybory palramentarne, one dopiero zdecyduja o wladzy.

Mowisz, ze nie popierasz Kaczynskiego, ale na niego zaglosujesz, gdzie tu logika? :kox:

Opublikowano

Niestety nie mam innego wyjścia - zagłosuję tylko dlatego, aby nie oddać całej władzy w ręce jednej euro-socjalistycznej partii.

Opublikowano

Fakt, PiS to czystej krwi liberałowie.

Opublikowano

Niestety nie mam innego wyjścia - zagłosuję tylko dlatego, aby nie oddać całej władzy w ręce jednej euro-socjalistycznej partii.

taaa tylko kto podpisał traktat lizboński ? czasem nie eurosceptycy a'ka bracia vel poleciał i spadł ? :decayed:

[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 11:54_________________________________________________

aby nie oddać całej władzy w ręce jednej euro-socjalistycznej partii.

moje ulubione wystąpienie:

Giertych vs Jacek Kurski - p II

obejrzyj sobie od 2:05 :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

taaa tylko kto podpisał traktat lizboński ? czasem nie eurosceptycy a'ka bracia vel poleciał i spadł ? :decayed:

Ej ej, ale ja nie popieram PiS'u - co mną kieruje już napisałem.

Opublikowano

Ej ej, ale ja nie popieram PiS'u - co mną kieruje już napisałem.

spoko, używasz w takim razie złych argumentów

Opublikowano

:hi:

siema

ale tu politycznie się zrobiło.... :gwizdanie:

Opublikowano

Dawno nikt d*p nie wklejał :kwasny:

Opublikowano

cóż...są tacy dziwni ludzie w kraju, którzy (NIE)świadomie nie idą na wybory i jeszcze tacy co lubią jak jest burdel z rozpierduchą i wieczne wojny i głosują "dla równowagi" żeby jeden nie miał więcej niż drugi :kox:

dziękuję :notworthy:

:kox:

Opublikowano

Ja dziękuję za spełnienie obietnic wyborczych - wprowadzenie podatku liniowego, czy zmniejszenie deficytu :kox:

Opublikowano

Jaki % podatników wpada w drugi prób podatkowy? Wiesz może?

Opublikowano

Jaki % podatników wpada w drugi prób podatkowy? Wiesz może?

~5%...

Opublikowano

Ja dziękuję za spełnienie obietnic wyborczych - wprowadzenie podatku liniowego, czy zmniejszenie deficytu :kox:

z takim jednym co poleciał i spadł było to nadzwyczaj trudne :wink4:

Opublikowano

z takim jednym co poleciał i spadł było to nadzwyczaj trudne :wink4:

Dobra to powiedz mi co przemawia za tym, abym zagłosował na Komorowskiego :naughty:

Idę na lunch, zaraz wrócimy do rozmowy :decayed:

Opublikowano

Wybieram zdecydowanie "Tuska", bo nikt mu nie będzie przeszkadzał i chyba to jest teraz potrzebne bardziej niż krzyczący z ambony K.

A tak całkiem serio to sram na to. :polew:

Opublikowano

Dobra to powiedz mi co przemawia za tym, abym zagłosował na Komorowskiego :naughty:

To aby w końcu tek kraj ruszył w jednym, konkretnym kierunku a nie stał w miejscu i stagnacji :wink4:

Chyba jesteś świadomy jak będzie wyglądała współpraca rząd - prezydent :gwizdanie:

A Jarek jedno mówi a drugie robi :wink4: takich kilka przykładów: koalicja z LPR i Samoobroną :naughty: a obecnie wyparł się dekomunizacji, która tak niedawno lansował :naughty: najlepsze jest to, że ten elektorat pisowski to wszystko łyka jak młody pelikan :kox:

Opublikowano

poziek coś dla Ciebie :)

Adamo tez mozesz sie przypatrzeć :D

Opublikowano

najlepsze jest to, że ten elektorat pisowski to wszystko łyka jak młody pelikan :kox:

no bo to ciemna masa jest :kox:

Opublikowano

To aby w końcu tek kraj ruszył w jednym, konkretnym kierunku a nie stał w miejscu i stagnacji :wink4:

Chyba jesteś świadomy jak będzie wyglądała współpraca rząd - prezydent :gwizdanie:

A Jarek jedno mówi a drugie robi :wink4: takich kilka przykładów: koalicja z LPR i Samoobroną :naughty: a obecnie wyparł się dekomunizacji, która tak niedawno lansował :naughty: najlepsze jest to, że ten elektorat pisowski to wszystko łyka jak młody pelikan :kox:

Normalnie muszę się z Poźkiem zgodzić :kox:

Jak wygra Kacz... to dalej będzie taka c**j... jak teraz, bo będzie blokował wszystko. Potrzebne Ci rozliczanie Komunistów, a przepraszam, Lewicy? Mnie nie, za młody jestem, żeby pamiętać. W przyszłości nie przyniesie nam to niczego.

Tylko tym, oprócz tropienia afer zajmowali sie Kaczy... Co z tego masz? Nic. Kompletnie nic.

Komorowski - ni mnie grzeje ni mnie ziębi, ale jak wygra, to może w końcu uda się coś zrobić w tym Państwie.

Czy coś dobrego? Tego nigdy nie wiadomo. Ale będziesz miał możliwość ich rozliczyć przy następnych wyborach i wieszać na nich psy ile wlezie - skoro na nich głosujesz, masz ich prawo rozliczyć.

Niestety, więcej kandydatów do wybory nie ma.