Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Hej. przymierzam się do zakpu a4 lub a3 tylko nigdy tymi autkami nie jeżdziłam...i mam prośbę. Czy moglabym kiedyś wpaść na wasz zlocik i obejrzeć jakieś furki Czy formułowicze pomogą ?
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l trudno..jak bede miec a4 to najwyzej nie bede wjeżdzać w wąską brame swojego podwórka...jakoś bym to przeżyla:) Obydwa samochody mi się podobają tylko a3 trochę za mała a a4 duża...ale chyba lepiej mieć miejca "na zapas" niż odwrotnie. Zresztą jak uda się obejrzeć dokładnie to dopiero ocenie. Przyznam że a4 znam tylko z widzenia ..jakoś tak przykuwa moją uwage Tylko do wydania mam max 24-25 tyś.
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Ale raczej a3 wtedy nie kupisz jest okazja na zorganizowanie II wspólnego spota/spotu
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Hej. przymierzam się do zakpu a4 lub a3 tylko nigdy tymi autkami nie jeżdziłam...i mam prośbę. Czy moglabym kiedyś wpaść na wasz zlocik i obejrzeć jakieś furki Czy formułowicze pomogą ? pewnie że pomogą - ja też się przymierzałem do fury Flyera i Łukasza zanim wyskoczyłem do DE zapraszamy we wtorki o 19:00 (jak w temacie )
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Fajnie można pojeździć na parkingu M1 jak spadnie śnieg. Zanim nie odśnieżą, można parę kółek zakręcić - polecam. Tylko trzeba uważać na krawężniki na parkingu, bo się można zdziwić.
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l No wlasnie, szukamy "bezpiecznych" parkingow Bezpiecznych nie ma - trzeba by było na lotnisko jechać, wtedy jak coś nie wyjdzie to wpadniesz na zaśnieżoną trawkę
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Q sobie poradzą parking pod M1 to świetne miejsce - szczególnie od strony trasy na Marki - jest pusto i dużo miejsca nie raz tam próbowałem ale ośka to się do wożenia ziemniaków nadaje - tym bardziej ciężki Avant
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Q sobie poradzą parking pod M1 to świetne miejsce - szczególnie od strony trasy na Marki - jest pusto i dużo miejsca nie raz tam próbowałem ale ośka to się do wożenia ziemniaków nadaje - tym bardziej ciężki Avant Od strony Parku Smaku pod Leroy Merlin jest świetna miejscówka.
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Ponawiam ogloszenie Mam do sprzedania: * swoja kiere 3-ramienna z pikowanej skory * manetka pelen fis * wszystko pod tempomat ^ albo kompletne przelaczniki z pelnym fisem i tempomatem
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Jeszcze nie, licze po cichu na pomoc na spocie... Jasne, szczególnie w minusowej temperaturze na parkingu
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Hehe.. no w B6 to trochę rezania będzie. Łącznie z przepinaniem kabelków w kostce poduszki.
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Jeszcze nie, licze po cichu na pomoc na spocie... oj Michał .. na spocie przy tej temperaturce to chyba kiepski pomysł
Opublikowano 5 Stycznia 200917 l Hehe.. no w B6 to trochę rezania będzie. Łącznie z przepinaniem kabelków w kostce poduszki. Będzie zimno w paluszki