Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Przecież mam czas do ostatniego dnia Maja 2010 Takie ustalenia z przyszłą żoną Ty to się potrafisz ustawić Sam byłem w szoku pewnie ona w tym czasie z Poźkiem - jeżeli układ działa w obie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antalek1 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Mieliście może jakieś problemy z ESP? Zapala się mi czasem kontrolka. Czytałem coś o tym na forum, że to może być czujnik pod pedałem gazu lub zawilgocony chyba sterownik. Ale tam było opisane połączenie kontrolki ESP ze świecami żarowymi. to chyba nie pedał gazu tylko hamulca - jak chcesz mam gdzies w samochodzie sprawny czujnik - podmienisz na spocie i powinno być ok U mnie objaw był taki że walił kontrolką BRAKE na FIS a wynikiem tego było za niskie napiecie podczas rozruchu i gdy wartość spadał poniżej 11V FIS wywalał taki komunikat. Po wymienie AQ było OK ...za to zegary wyjebało w kosmos Wiem że AndyN miał podobne objawy do Twoich - w czasie jazdy zapalało się ESP - po wymianie czujnika położenia ped.hamulca - jest OK. Diex. Będę na spocie to pogadamy. Jest sens podpinać Vaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pewnie ona w tym czasie z Poźkiem ... Adaś.... Dlaczego akurat z Poźkiem ? ...jeżeli układ działa w obie strony Chory jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Wiem że AndyN miał podobne objawy do Twoich ale.... ....założył drugi moduł Bluetooth i problem zniknął jak ręką odjął. :polew: drugi dla żony - no co :decayed: [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 09:00_________________________________________________ Mieliście może jakieś problemy z ESP? Zapala się mi czasem kontrolka. Czytałem coś o tym na forum, że to może być czujnik pod pedałem gazu lub zawilgocony chyba sterownik. Ale tam było opisane połączenie kontrolki ESP ze świecami żarowymi. to chyba nie pedał gazu tylko hamulca - jak chcesz mam gdzies w samochodzie sprawny czujnik - podmienisz na spocie i powinno być ok U mnie objaw był taki że walił kontrolką BRAKE na FIS a wynikiem tego było za niskie napiecie podczas rozruchu i gdy wartość spadał poniżej 11V FIS wywalał taki komunikat. Po wymienie AQ było OK ...za to zegary wyjebało w kosmos Wiem że AndyN miał podobne objawy do Twoich - w czasie jazdy zapalało się ESP - po wymianie czujnika położenia ped.hamulca - jest OK. Diex. Będę na spocie to pogadamy. Jest sens podpinać Vaga? zaFsze [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 09:00_________________________________________________ pewnie ona w tym czasie z Poźkiem ... Adaś.... Dlaczego akurat z Poźkiem ? ...jeżeli układ działa w obie strony Chory jesteś ? bo on wybiera tylko najlepsze laski w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Andy w samochodzie robi taki szpan: - Ej patrz na to... "włącza BT w kom." [****szukam**** ... *= znaleziono 97 urządzen Bluetooth] - Ekstra nie ? 2 lata rezałem _________________________________________________ ..bo on wybiera tylko najlepsze laski w mieście Nie podejrzewałem jej o to, że się tak dobrze będzie maskować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pewnie ona w tym czasie z Poźkiem - jeżeli układ działa w obie strony z Poźkiem na pewno nie , bo my zawsze pukamy we dwoje nie przypominam sobie K na rozkładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pewnie ona w tym czasie z Poźkiem - jeżeli układ działa w obie strony z Poźkiem na pewno nie , bo my zawsze pukamy we dwoje nie przypominam sobie K na rozkładzie we dwoje czy we dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pewnie ona w tym czasie z Poźkiem - jeżeli układ działa w obie strony z Poźkiem na pewno nie , bo my zawsze pukamy we dwoje nie przypominam sobie K na rozkładzie hamuj bajerę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pewnie ona w tym czasie z Poźkiem - jeżeli układ działa w obie strony z Poźkiem na pewno nie , bo my zawsze pukamy we dwoje nie przypominam sobie K na rozkładzie hamuj bajerę toż pisze ,że NIE , większymi lityerami pisać ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Yo naplety śmierdzące Strzała patafiany, ale wasz dawno nie widziałem. Na tą moją wieś jenternet dolata z miesięcznym opóźnieniem. Dinozaury się pokazały bo się umówiłem w jednej sprawie po pracy. Jakaś dupeczka na boku ? :naughty: Obrabia blondynko-koleżankę z pracy i za c**j się nie chce pochwalic fotami co to za pachnidełko :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antalek1 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Może ktoś na Spocie będzie chciał mi pomóc? i będzie miał Vaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Może ktoś na Spocie będzie chciał mi pomóc? i będzie miał Vaga? Moskal wyciągnie pomocną dłoń jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (...) Wiem że AndyN miał podobne objawy do Twoich - w czasie jazdy zapalało się ESP - po wymianie czujnika położenia ped.hamulca - jest OK. Diex. Będę na spocie to pogadamy. Jest sens podpinać Vaga? Warto podpiąć. Bo może to coś innego. Jeśli to czujnik to warto go SZYBKO wymienić. Mnie prawie koleś w bagażnik wjechał, bo świateł stopu nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Obrabia blondynko-koleżankę z pracy i za ch***j się nie chce pochwalic fotami co to za pachnidełko :evil: właśnie , pokazał jedną fote i myśli ,że zaspokoił naszą ciekawość Moskal wyciągnie pomocną dłoń jak zawsze karewa , w niedziele mi kabel wciągnęło pod pasek rozrządu i niestety nie udziele pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 karewa , w niedziele mi kabel wciągnęło pod pasek rozrządu i niestety nie udziele pomocy :thumbdown Moskal a coś Ty tam pod maską szukał OBD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Jedno znalazł przy popielniczcie, szukał OBD II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Moskal a coś Ty tam pod maską szukał OBD ?? prąd gdzieś mi gubi w okolicach napinacza paska , musi być dziura w jakimś kablu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 właśnie , pokazał jedną fote i myśli ,że zaspokoił naszą ciekawość Nie ma srania po krzakach ...Nosferski naginaj fotki..tylko w dużej rozdzielczości co by moskal nie musiał binokli wyciągać :kox: karewa , w niedziele mi kabel wciągnęło pod pasek rozrządu i niestety nie udziele pomocy Klubowicz za dyche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Może ktoś na Spocie będzie chciał mi pomóc? i będzie miał Vaga? Moskal wyciągnie pomocną dłoń jak zawsze ja też mogę wyciągnąć pomocną dłoń tylko wszystkim ona kojarzy się z liściem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 tylko wszystkim ona kojarzy się z liściem :gwizdanie: :decayed Nie wszystkim :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi