Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga OT :naughty:

Panowie, co powiecie o warsztacie BODEX z Nowej Wsi (http://www.autobodex.waw.pl/strona1.htm)?

Szukam dobrego mechanika w Warszawie/okolicach bo przez tych partaczy w moich okolicach chyba osiwieję.

Żeby nie zaśmiecać działu spotów Warszawskich, odpowiedź równie dobrze może być wątku http://www.a4-klub.pl/smf/czy_znacie_te_warsztaty_w_okolicach_wawy-t41418.0.html :cool1:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema , bydlaki :hi:

kuwa juz w pracy :confused4:

Opublikowano

buenos dias :hi:

niceass4.jpg

Opublikowano

buenos aires :hi:

Opublikowano

Kinder Bueno..s :decayed::hi:

Opublikowano

a może frytki do tego...?

Opublikowano

a może frytki do tego...?

... i zasmażka :decayed:

Opublikowano

Siema niekiepscy kolesie :naughty:

Opublikowano

Siema niekiepscy kolesie :naughty:

ema!

Szkoda, że nie dałeś wczoraj rady...

...przyjechać pod MC w WPR.

Opublikowano

No szkoda, szkoda.. Wróciłem z Częstochowu po 21.00 - musiałem nastawić się na dzisiejszą pracę, jakiś przysznic, łóżko - potem spanie... :decayed:

Opublikowano

No szkoda, szkoda.. Wróciłem z Częstochowu po 21.00 - musiałem nastawić się na dzisiejszą pracę, jakiś przysznic, łóżko - potem spanie... :decayed:

a ruch...e ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:acute:

Opublikowano

Siema brzydale. Witam wszystkich audi maniaków ze skrzyżowania modlińskiej i kowalczyka ze środka komunikacji publicznej... :wallbash:

Kur.wa ale tu trzesie.. To lepsze niż wesole miasteczko

Opublikowano

od połowy robi się coraz lepiej :decayed: :decayed: co za pojeb

Opublikowano

:laghing2:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

odjebałem numer w nocy z soboty na niedziele. piętro wyżej jakaś parka zrobiła fest impre , północ a tam śpiew przy muzyce taki że nie szło zasnąć. wkurwiłem sie i o 1:00 poszedłem piętro wyżej , obczaiłem które mieszkanie (nie wchodziłem bo za dużo było basowych głosów i mógłbym w ryja dostać) , wziąłem kluczyk od skrzynki z licznikami i wyłączyłem im prad :kox:

imprezowicze nie wiedzieli co sie dzieje , a ze byli świezo po przeprowadzce nie zajarzyli że to ktoś wyłączył im bezieczniki. doszli do tego po pół godzinie i znowu śpiew na maxa , to sie wkórwiłem i zadzwoniłem pod 112. po 20 minutacg był spokój :decayed:

BTW , jak grzebałem w niedziele przy aucie to odjeżdżali "goście" z imprezy , pełne 3 samochody :kox:

Opublikowano

odjebałem numer w nocy z soboty na niedziele. piętro wyżej jakaś parka zrobiła fest impre , północ a tam śpiew przy muzyce taki że nie szło zasnąć. wkurwiłem sie i o 1:00 poszedłem piętro wyżej , obczaiłem które mieszkanie (nie wchodziłem bo za dużo było basowych głosów i mógłbym w ryja dostać) , wziąłem kluczyk od skrzynki z licznikami i wyłączyłem im prad :kox:

imprezowicze nie wiedzieli co sie dzieje , a ze byli świezo po przeprowadzce nie zajarzyli że to ktoś wyłączył im bezieczniki. doszli do tego po pół godzinie i znowu śpiew na maxa , to sie wkórwiłem i zadzwoniłem pod 112. po 20 minutacg był spokój :decayed:

BTW , jak grzebałem w niedziele przy aucie to odjeżdżali "goście" z imprezy , pełne 3 samochody :kox:

Trzeba było zrobić jak chłopaki z politechniki warszawskiej. Podpięli 220 bo pion grzejników bo im sąsiad walił po rurach - 3 dni go nie widzieli ale okazało się że chodzi dalej :polew: :polew:

Opublikowano

to oznacza, że Moskal nigdy nie robił parapetówy... :polew:

BTW: chciałbym zobaczyć miny tych ludzi, jak nagle im prądu zabrakło :naughty: