PIXI Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Moskal Mój Panie ...czyżbyś mnie zawiódł ;(
Buba Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja tam nie zamawiam. FIMIC'u nie bede robil, zastanawiam sie nad zmiana furmanki na ???? :naughty: Lupo 1.1 Tdi
PIXI Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja piorkuje wszyscy z kropami Przynajmniej nikt się nie pomyli
moskal Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Moskal Mój Panie ...czyżbyś mnie zawiódł ;( pomyślałem sobie tak : Boże drogi , jaki ten PIXI to ułozony facet , zrobie mu prezent z dwóch okazji : po pierwsze primo z okazji zdobycia upragnionego statusu po drugie primo z okazji Nowego Roku. wyswietliłem sobie chyba z 20 stron gdzie składałeś zyczenia i wbijałem "zgłoś do moderatora" :gwizdanie: chyba sie nie gniewasz :naughty: :naughty: to twój pierwszy kropek ??? ciesz sie , ja za wpisanie prośby o kropka w tylko 5-ciu tematach spotowych dostałem moderowanie , więc potraktowali cie ulgowo [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 20:33_________________________________________________ ja tam nie zamawiam. FIMIC'u nie bede robil, zastanawiam sie nad zmiana furmanki na ???? :naughty: Lupo 1.1 Tdi grubo idziesz , ale do tego fmic jak znalazł
krzyniek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja piorkuje wszyscy z kropami i na chol.. się wciąłeś w rozmowę kropków
Buba Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 kropka to specjalny wyższy status na forum dla wybranych bedzie Lupo 1.1 2xx KM :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Moskal ale żeś mi karwa prezent zrobił niech Cie chudy byk więcej nie będę składał życzeń od dziś Zbowidowiec jest wk*rwiony
moskal Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Moskal ale żeś mi karwa prezent zrobił niech Cie chudy byk więcej nie będę składał życzeń od dziś Zbowidowiec jest wk*rwiony pamietaj , dobry kropek nie jest zły , dosyć szybko przeszedłeś inicjacje , teraz bedzie juz tylko lepiej :polew:
Buba Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 moze inicjacja go zabolala i teraz ma focha :gwizdanie:
moskal Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 moze inicjacja go zabolala i teraz ma focha :gwizdanie: a kto tam sie bedzie starym dziadem przejmował :gwizdanie:
Buba Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 fakt, opieka paliatywna by nie miala co robic :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Moskal ale żeś mi karwa prezent zrobił niech Cie chudy byk więcej nie będę składał życzeń od dziś Zbowidowiec jest wk*rwiony pamietaj , dobry kropek nie jest zły , dosyć szybko przeszedłeś inicjacje , teraz bedzie juz tylko lepiej :polew: A miało być tak pięknie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ale sobie grabicie młodzi
Buba Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 PIXI bez nerwow na spocie pomoge ci wypolerowac szyby
PIXI Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Chyba się muszę napić bo trzeżwieje jak to czytam .... na zdrówko wszystkim [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 21:34_________________________________________________ PIXI bez nerwow na spocie pomoge ci wypolerowac szyby No dobra skuszę się
pawelc Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 0.48 Dobre ... Krzychu Kadettem teraz :polew:
Buba Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 PIXI cos specjalnie dla ciebie http://www.mxfiles.kneib.biz/drag_and_go_back_spezial.html
PIXI Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 PIXI cos specjalnie dla ciebie http://www.mxfiles.kneib.biz/drag_and_go_back_spezial.html no no dzięki
Rekomendowane odpowiedzi