Reggi Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Panowie, koleżanka szuka pokoju w Warszawie. Miła dziewczyna, normalna, dbająca o czystość. Jakby ktoś coś miał w normalnych pieniądzach to proszę o cynk
adamooo Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Panowie, koleżanka szuka pokoju w Warszawie. Miła dziewczyna, normalna, dbająca o czystość. Jakby ktoś coś miał w normalnych pieniądzach to proszę o cynk daj zdjęcia pomyślimy
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 daj zdjęcia pomyślimy Później Klaudia przewertowała by komórkę to miałbyś mokro
Gość czarogo Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Może ktoś zainteresowany ??? http://moto.allegro.pl/oryginalne-felgi-18-cali-michelin-pilot-sport-zr-i1948282895.html
Buba Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 To się nazywa rezacz. Pomimo mrozów i szczekających psów przystępuje do działania. Faja w zębach ogrzewa gluty żeby mógł oddychać. Dym z papierosa daje świeżość umysłu. Nie straszny mu wiatr i deszcz. :gwizdanie:
moskal Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 To się nazywa rezacz. Pomimo mrozów i szczekających psów przystępuje do działania. Faja w zębach ogrzewa gluty żeby mógł oddychać. Dym z papierosa daje świeżość umysłu. Nie straszny mu wiatr i deszcz. :gwizdanie: mozna to określic tylko jednym słowiem : NINJA :kox: :kox:
PIXI Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 :doh1: ja pitole , jednak Rysiek zrobiłeś fotkę :bicz3: :polew:
PIXI Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 NINJA - :polew: :polew: Chuck Noris - :polew: Rozje*aliście mnie z samego rana [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 08:22_________________________________________________ ja mógłbym taką okazję przepuścić Chłop żywemu nie przepuści :gwizdanie:
bajk Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 dobra co z barbórką? ogarniamy grupowe bilety, czy nie?
Flyer Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 ja na pewno uderzam na Karową, a czy wczesniej, to na razie nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi