Skocz do zawartości
IGNOROWANY

E91 320D SCHWARZ M-PAKIET - NOWE FOTY STR.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie BeeMWiarze, podrzućcie linka do jakiegoś dobrego forum BMW, najlepiej 3.

więcej o BMW się dowiesz na tym forum niż na każdym innym przeznaczonym dla marki BMW :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie BeeMWiarze, podrzućcie linka do jakiegoś dobrego forum BMW, najlepiej 3.

więcej o BMW się dowiesz na tym forum niż na każdym innym przeznaczonym dla marki BMW :gwizdanie:

No ja napewno też tutaj zostanę, ale trochę technicznych zagadnień chciałbym zgłębić przed...

Opublikowano

dzwonilem dzis o Audio sie dowiedziec i generalnie za 2k zfvat robia niezle naglosnienie w91. Zestaw dedykowany (6 glosnikow) + wymiana tylnych na cos lepszego . Gra to podobno lepiej niz HI-FI , jak bedzie w rzeczywistosci to sie okaze :wink4:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 16:15_________________________________________________Mielismy dzis spotkanie z Sokolem (milo bylo poznac :hi: ) na obwodnicy Krakowa. Wsumie zrobilismy sobie mikro szybkiego spota :decayed: .

Sokol oczywiscie zazdroszcze Ci Hi-Fi i bixenonow , ale to chyba zdazyles zauwazyc na miejscu :wink4: .

Jesli chodzi o jazde to tak ... pierwsza jazda ja jechalem Sokol mnie gonil :polew: i wg mnie szlismy rowno , ani ja jemu nie uciekalem ani on mnie nie doganial. Potem Sokol jechal ja zanim i mailem identyczne odczucia.

Ostatni przejazd jechalismy rowno i na 321 na 4ce gaz w podloge i tu mi Sokol odszedl 1-1.5 dlugosci samochodu i dystans sie utrzymywal (troche zawalilem wbijajac piatke - nie wiem jakim cudem ja przetrzymalem :kwasny: ).

Wiec generalnie moim zdaniem auta jezdza podobnie - Sokol potwierdzi.

Sa jednak pewne roznice... ja jechalem na 17 mpakietowych (one lekkie nie sa...) + 225/50 + dach panoramiczny ... . Sokol jechal na 16 /205 zimowkach wprawdzie ale sama waga kol i roznica w rozmiarze opon jest stanowcza.

Ja mialem ponad 1/4 baku , Sokol mial 3/4 baku.

W dowodzie mamy taka sama wage ale jestem pewien ze moje auto wazy na bide 100kg wiecej (kola + opony +panorama) - identyczna waga w obu dowodach potwierdzila to ze nei doliczyli np Panoramy . Wiec mysle ze roznica w masie decydowala o 1.5 auta.

Generalnie juz mi malo , trzeba zbierac na 3.0 i zastanowic sie jeszcze raz dlaczego kupilem 2.0d :mysli: :mysli: , z oszczednosci ? :decayed: ...

Opublikowano

trzeba zbierac na 3.0

ale 3.0 by audi czy 3.0 by bmw a jak Ci jednak mało to porzuć diesle na rzecz 335 :wink4:

Opublikowano

dzwonilem dzis o Audio sie dowiedziec i generalnie za 2k zfvat robia niezle naglosnienie w91. Zestaw dedykowany (6 glosnikow) + wymiana tylnych na cos lepszego . Gra to podobno lepiej niz HI-FI , jak bedzie w rzeczywistosci to sie okaze :wink4:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 16:15_________________________________________________Mielismy dzis spotkanie z Sokolem (milo bylo poznac :hi: ) na obwodnicy Krakowa. Wsumie zrobilismy sobie mikro szybkiego spota :decayed: .

Sokol oczywiscie zazdroszcze Ci Hi-Fi i bixenonow , ale to chyba zdazyles zauwazyc na miejscu :wink4: .

Jesli chodzi o jazde to tak ... pierwsza jazda ja jechalem Sokol mnie gonil :polew: i wg mnie szlismy rowno , ani ja jemu nie uciekalem ani on mnie nie doganial. Potem Sokol jechal ja zanim i mailem identyczne odczucia.

Ostatni przejazd jechalismy rowno i na 321 na 4ce gaz w podloge i tu mi Sokol odszedl 1-1.5 dlugosci samochodu i dystans sie utrzymywal (troche zawalilem wbijajac piatke - nie wiem jakim cudem ja przetrzymalem :kwasny: ).

Wiec generalnie moim zdaniem auta jezdza podobnie - Sokol potwierdzi.

Sa jednak pewne roznice... ja jechalem na 17 mpakietowych (one lekkie nie sa...) + 225/50 + dach panoramiczny ... . Sokol jechal na 16 /205 zimowkach wprawdzie ale sama waga kol i roznica w rozmiarze opon jest stanowcza.

Ja mialem ponad 1/4 baku , Sokol mial 3/4 baku.

W dowodzie mamy taka sama wage ale jestem pewien ze moje auto wazy na bide 100kg wiecej (kola + opony +panorama) - identyczna waga potwierdzila to ze nei doliczyli np Panoramy . Wiec mysle ze roznica w wadze decydowala o 1.5 auta.

Generalnie juz mi malo , trzeba zbierac na 3.0 i zastanowic sie jeszcze raz dlaczego kupilem 2.0d :mysli: :mysli: , z oszczednosci ? :decayed: ...

:polew: :polew: :polew: :polew: Macieju :naughty: - nie mam więcej pytań :kox: Od dziś przestaję szukać 320d i wracam do poważnego myślenia o 530d :kox: Dziś byłem "służbowo" w Jeleniej Górze i napatoczyłem się przypadkiem na 2 prześliczne e60 - 545i oraz 530d....... :slina: :slina: :slina:

Jak moja żona nie trawi BMW (sąsiad drechu zastawia mi regularnie auto czarną 535d w M-paku), tak zobaczywszy srebrną e60 w M-pakiecie powiedziała - no no, ale ładna BMWica :polew:

Opublikowano

nie no 320d jest naprawde szybkie jak na normalne warunki. Pewnie do 3.0 juz bym sie tez przyzwyczail ... :wink4: . Dlatego trzeba stopniowo zmieniac ale progresywnie

Ja np zmienilem w dol jesli chodzi o wyposazenie i ... niby Cuber mowil mi ze sie czlowiek do wszystkiego przyzwyczaja szybko(on w sumie tez zrobil downgrade jesli chodzi o wnetrze) tak mi pewnych rzeczy brakuje :wink4:

KmK sam nie wiem ... sie okaze za rok , dwa ... narazie pakuje kupe kasy w to auto dla wlasnego widzimisie wiec pewnie bedzie mi zal sprzedawac ;(

Opublikowano

nie no 320d jest naprawde szybkie jak na normalne warunki. Wiadomo jednak ze sie czlowiek do wszsytkiego przyzwyczaja :confused4: i pewnie do 3.0 juz bym sie tez przyzwyczail ... :wink4: . Dlatego trzeba stopniowo zmieniac ale progresywnie

Ja np zmienilem w dol jesli chodzi o wyposazenie i ... niby Cuber mowil mi ze sie czlowiek do wszystkiego przyzwyczaja szybko tak mi pewnych rzeczy brakuje :wink4:

nie zmieniaj na 3.0d

kup sobie B2 :decayed:

mi bmw jako dupowóz wystarczy, wole mieć drugie auto do szaleństw :wink4:

fajna furka mmcv

miło było poznać

jak założysz m-pakiet to chętnie zobaczę :decayed:

Opublikowano

Dolozony M-Pakiet ... :kox: :kox:

Narazie pierwsze foty , potem wrzuce reszte

1001454h.jpg

FOTY w pierwszym poscie

Opublikowano

Kurcze ładnie jest :wink4:

Opublikowano

ładnie ładnie, tylko szkoda że na czarnym się tak wszystko zlewa

jeszcze lamp Ci brakuje :wink4:

Opublikowano

wiesz Sokol ...lampy chyba zostawie . Ogolnie samochod nie do poznania... jak dla mnie mega roznica , szczegolnie ta dupka sie zrobila taka Sexi :naughty: :naughty: Przy okazji sciagnolem ten wiejski 320D :wink4: i zrobilem zaprawke na odprysku bo dosc gruby byl :confused4: .

Opublikowano

gdzie fota dupki? fron całkiem najs ale na jasnym lepiej by się wyróżniał

Opublikowano

gdzie fota dupki? fron całkiem najs ale na jasnym lepiej by się wyróżniał

Pierwszy post sa wszystkie foty lacznie z dupka w M-Pakiecie :cool1:

No na jasnym bardziej sie wyroznia ale na zywo wyglada przekozacko :decayed: , choc juz wiecej czarnego koloru nie kupie :>

Gość Damian A4
Opublikowano

Czarny kolor to lans i elegancja ale w utrzymaniu tragedia :kox:

Nie ma się czym podniecać? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

:bag:

Opublikowano

zmień w tytule na "nowe foty str. 1" to wszyscy będą wiedzieli i nie będzie zbędnych pytań

Opublikowano

zmień w tytule na "nowe foty str. 1" to wszyscy będą wiedzieli i nie będzie zbędnych pytań

mowisz i masz :good:

Opublikowano

noo i autko od razu zyskało na optiku :wink4: :wink4: ale weź się za te końcówki wydechu :tongue4: :tongue4:

ja bym pomyślał też nad jakimś innym kołem.. 18-19" bo to nie za bardzo do mnie przemawia :disgust:

Opublikowano

No i lalunia jest teraz :good:

Jak napisano już wyżej, zgubił się ten M-Pakiet w czerni - jednak w jasnym kolorze to całkiem inaczej wygląda. Teraz większe koło, poprawić te końcówki wydechu, bo za bardzo wystają i lekko obniżyć - wtedy będzie malinka :slina:

Opublikowano

Auta nie obnizam to na bank , kola tez nie ruszam . Chce sie tym poruszac a nie gubic plomby ... 3ka to nie 5ka jest twardo , nawet bardzo twardo. :gwizdanie:

Z koncowkami mi sie nie chce bawic wygladaja w miare ok . Jedyne nad czym jeszcze dumam to jest Audio :mysli: :mysli:

Dzis obrocilem Krakow-Wroclaw wsumie 600km , iwsumie ostre dopieprzanie po autostradzie 160-220 . Ponizej 140 nie schodzilem ale generalnei bylo 160 w 70% troche powyzej i troche ponizej. Wyszlo 7.7l/100km (3 osoby). Przy okazji scigalem sie z 530d i powiem szczerze ze wcale mi nie odchodzila... Albo kierownik tak dawal ale wsumie widac bylo ze dociskal albo wersja 218 (bo lampy napewno przed lift) + automat. Wogole nie odchodzil , a w okoliach 180 i 200 to ja go dochodzilem - Dziwne... Az sie moj znajomy zdziwil - jechalismy tak jakies 30-40km.