grucha213 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 witajcie mam pytanie w sowej A4 mam przepływke 0 280 218 063 a kolega ma do sprzedania wyglądowo taką samą o nr. 0 280 217 112 jak są dzicie będzie to samo .. z wyglądu identyczne tylko inny nr bosha jak i vw?
domjenick Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 podepnij do siebie i zobacz,czy będzie działał
grucha213 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 tak zamierzam zrobić właśnie ale chyba powinien w sumie pasować bo tez jest wyciagniety od 1.8T tylko ze z tego co pamietam to AGU ... tylko pytam czy moze miećjakieś inne parametry czy co tam....
grucha213 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 zobaczymy jutro:) teraz obstawiam przepływke przynajmniej sprzawdze ba uto chodzi ale do 3 tyś nie chce jechac a póżniej jedzie ładnie w sumie:P a i jeszce jest tak zę rano zimny nie chce sie jakoś wkrecac .. auto stoi na lekkim podjeżdzi i rano po zapaleniu i praktyczie odrazu nie da sie wyjechac bo sie nie wyciagnie .... moze to być przepływką??
domjenick Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 nie wiem-pewnie vag wyjaśniłby wiele
grucha213 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 dalej na temat przepływki... zaobserwołaem coś takiego ze auto tak jakoś dziwnie chodzi i wogule .. a po odpięciu wtyczi od przepływomierza jedzie super?? czy to wina przepływki??/ czy bez niej bvedzie dobrze chodzić czy to moze nie przepływomierz??? a i czy przepłuwka moze menić wpływ na błedy ubogiej mieszanki i za bogatej na wolnych???? czy mieszanki to predzej od gazu??
kkrawat Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 a jakie masz błędy na VAGu ?? błąd przepływki czy 00561 od mieszanki? ten drugi raczej od lpg..
Rekomendowane odpowiedzi