Lapkos Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam wszystkich . Mam następujący problem,zauważyłem że występuje on raczej już na dobrze dogrzanym silniku . Mianowicie najczęściej(chyba tylko) zdarza się to na 2 i 3 biegu , przy daniu gazu w podłogę samochód do 3 tys. obrotów idzie jak rakieta potem od 3000 do 3300 idzie o wiele słabiej potem znowu szybko i przy 4000 znowu bardzo słabo ... ten problem nie występuje zawsze , zdarza się czasami powiedzmy raz na 3 depnięcia do dechy. Przy tym nie ma problemu z osiąganiem dużej prędkości... Wertowałem podobne tematy jednak takiego samego przypadku nie znalazłem... Co to może być ?? filtr powietrza ? może coś z ciśnieniem doładowania (n75?) , przepływomierz czy może coś związanego z cofką spalin ?? Za kilka dni będę miał VAGa i wtedy temat będzie mógł być kontynuowany bardziej rzeczowo , jednak prosiłbym o jakieś sugestie na gorąco . Pozdrawiam
ykk Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wyczyscilem temat, bo bez logow to jalowa dyskusja.
cowboy1 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 witaj,podmien przeplywomierze jak masz dojscie,ja obstawiam na przeplywke,zdrowia
PERSHING Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Najpierw logi bo tak to tylko będzie dużo gdybania może to a może tamto
neku Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 u mnie kierownice w turbo a wyczyściłem i później przez 2 miechy ok i znowu to samo Wkońcu regeneracja turbo 850zł
vauxhall95 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 u mnie kierownice w turbo a wyczyściłem i później przez 2 miechy ok i znowu to samo Wkońcu regeneracja turbo 850zł Oj chyba wtryski nie turbo
arczi900819 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Mam podobny problem i wywaliło mi błąd 550. Po świętach ogarnę kąt i się zobaczy
dante0018 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Moderator już raz wyczyścił temat czekając na logi. Ale założyciel widać olał sprawe....
Rekomendowane odpowiedzi