kolec Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam mam taki problem w mojej a4 nie podświetla się te pokrętło od szyber dachu hciałbym to zrobić i nie zabardzo wiem jak bo jak się domyślam to powinno się podświetlać trochę mnie to denerwuje pozdrawiam.
jocker01 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 czesc. sprawdzilem w etce wynika ze to pokretlo nie jest podwietlane. ja nie mam szyberdachu wiec nie moge tego spradzic ale zawsze mozesz to rozebrac i sprawdzic, najpierw lekko podwarzyc srubokretem szybke a potem masz jedna srube ktora to trzyma (patrz obrazek) Powodzenia, pozdrawiam Jocker01
Radek321 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja mam szyberdach i to pokrętło nie jest u mnie podświetlane nie wiem czy we wszystkich B5 tak jest, może był jakiś pakiet podświetlenia ale nie jestem pewien
rojbert Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja mam szyberdach i to pokrętło nie jest u mnie podświetlane nie wiem czy we wszystkich B5 tak jest, może był jakiś pakiet podświetlenia ale nie jestem pewien u mnie tez nie jest podświetlane
jocker01 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 czyli mamy odpowiedz, z odpowiedzi kolegow oraz na ilustracji widac ze nie jest podswietlane pokretlo odwietania szyberdachu. temat zakonczony (chyba )Pozdrawiam Jocker01
Gość spedyt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Pokrętło nie jest podświetlane, symbole są malowane.
Rekomendowane odpowiedzi