Maciek3c Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autko seryjne -założyłem tylko postojówki i podświetlanie tablicy LED -Radio od Jakub555 spisuje się elegancko - włożyłem skrzynie Infinity wraz ze wzmacniaczem Carpower -odnowiłem dekielki alu (środki w połysku) na żywo prezentują się dużo lepiej Plany: -inna felga ale oczywiście Audi -przyciemnienie szyb -chromy wokół szyb -obrzycie kiery i gałki zmiany biegów skórą pikowaną -HIDY
zib0l Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 witam kolege:) wrzuc jeszcze opis autka + ewentualne mody w nim, pozdr0 PS. mamy podobny kolor furki, nawet radyjko mamy takie same
DiAMOND Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 fajna seria tylko ten kolor wnętrza osobiście nie w moim guście poza tym może zrobiłbyś chromowaną obwódkę szyb ori
Polko_V Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ladna i ladny srodek polaczenie jasnego z ciemnym ale ta gasnica ...
Maciek3c Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Macie racje chłopaki gaśnica już wywalona
zib0l Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Macie racje chłopaki gaśnica już wywalona odrazu lepiej bedzie sie prezentowac wnetrze:) daj sobie do schowka w bagazniku....
Jakub555 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Radyjko się spisuje to mnie cieszy sytuacja jedna na milion z tym radiem oraz moim brakiem internetu ( sprzedane w 100% działajace , po otrzymaniu przesyłki nie działające ale zawsze dbam o klientów to pokryłem w 100% koszty naprawy i jeszcze dla kolegi zostało na 2 browary a może nawet 3 ) przepraszam że tu piszę ale zależy mi na opini ( bo mam już ja wyrobioną tutaj , super oczywiście )
Rekomendowane odpowiedzi