AndyN Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 (...) - DRL (ledowe żarówki w gniazdach H7) (...) - układ opuszczania lusterka pasażera przy wbiciu biegu wstecznego z pamięcią położenia po wyłączeniu zapłonu (mod własny) (...) - automatyczne, wymuszone domknięcie szyb po zamknięciu centralnego zamka z pilota (mod własny) Możesz coś więcej napisać?
KFX Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Opublikowano 27 Maja 2011 (...) - DRL (ledowe żarówki w gniazdach H7) (...) - układ opuszczania lusterka pasażera przy wbiciu biegu wstecznego z pamięcią położenia po wyłączeniu zapłonu (mod własny) (...) - automatyczne, wymuszone domknięcie szyb po zamknięciu centralnego zamka z pilota (mod własny) Możesz coś więcej napisać? 1. zamiast H7 do drogowych wsadziłem żarówki ledowe i działa jako automatyczny DRL 2. tutaj skomplikowane (mikrokontroler programowalny, który steruje pracą lusterka pasażera - tilt) 3. po zamknięciu centralnego zamka automatycznie domykane są szyby (wykonane z wykorzystaniem dodatkowego alarmu z funkcją domykania)
AndyN Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 ad2. Będzie jakiś DIY? Albo kit do samodzielnego montażu?
KFX Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Opublikowano 27 Maja 2011 ad2. Będzie jakiś DIY? Albo kit do samodzielnego montażu? zobaczymy, narazie prototyp to jest ale może zrobie DIY
David Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 elegancka a4 jeszcze jakis s-line przod by sie przydal ad2. Będzie jakiś DIY? Albo kit do samodzielnego montażu? zobaczymy, narazie prototyp to jest ale może zrobie DIY tez bym byl zainteresowany Wrc Laguna, Bart-S macie to ??
czester Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 elegancka a4 jeszcze jakis s-line przod by sie przydal ad2. Będzie jakiś DIY? Albo kit do samodzielnego montażu? zobaczymy, narazie prototyp to jest ale może zrobie DIY tez bym byl zainteresowany Wrc Laguna, Bart-S macie to ?? Jeśli masz moduł pamięci siedzeń i lusterek, to jest to w standarcie
Bart-S Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Wrc Laguna, Bart-S macie to ?? Tja, TILT-a wyrezałem na ori gratach... Jak chcesz mieć tylko tę funkcję z zasobu MEMO, sposób KFX-a jest idealny.
KFX Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zebrany upgrade - radio Kenwood z procesorem dźwięku i Bluetoothem - Xenon 8000k w halogenach - dystanse H&R na tył (15mm) - komplet EBC Green Stuff + Ferrodo DOT 5.1 - włącznik DRL + CLH - poprawienie wady MCE "L" z B7 - sygnał o wbiciu wstecznego już bez opóźnienia 1.5s
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 ,co dalej kufer z siłownikami na pilota ? :gwizdanie:
KFX Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2011 myślę myślę może coś pokombinuje z tym, aczkolwiek teraz chyba wirus na kolejce
Julo Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 - Xenon 8000k w halogenach Można prosić o więcej info - co trzeba zmienić, co kupić itd ? Chyba, że jest to gdzieś opisane na forum, ale ostatnio jak szukałem to nic obszerniejszego nie znalazłem
KFX Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2011 przetwornice z żarnikami H11, podłącza się plug'n'play zamiast żarówek ja przymocowałem przetwornice pod te same śruby co trąbki klaksonu. na szczęście błędu FISa nie ma - sprawdzone w przypadku przetwornic z firmy NOXON. przy jakiś innych kto wie, może być za małe obciążęnie i poleci błąd spalonej żarówki :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 myślę myślę może coś pokombinuje z tym, aczkolwiek teraz chyba wirus na kolejce , bo Cię znowu jakaś A6 do Nałęża pogoni :gwizdanie:
KFX Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 hehe :> być może jeszcze FMIC jakiś na jesień, jak będzie kasa.. :gwizdanie: tylko na jesień już chłodniej będzie... [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 15:31_________________________________________________ UPGRADE: - lodówka w schowku - szuflady pod fotelami
KFX Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja się opierałem? Przed czym? To są użyteczne i stosunkowo niedrogie mody
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wymieniałeś schowek czy tylko rurkę z klimy dorezałeś do schowka?
KFX Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Narazie tylko "rułe" ale zeszło i tak do 6 stopni
Rekomendowane odpowiedzi